IBM Spectrum Protect Suite V7.1.6 - Kiadási megjegyzések

Elérhetővé vált az IBM Spectrum Protect Suite (korábbi nevén IBM Tivoli Storage Manager Suite for Unified Recovery) 7.1.6-os változata. Ez a dokumentum áttekintő és támogatási információkat tartalmaz.

Leírás

Az IBM Spectrum Protect Suite V7.1.6 termékcsomag átfogó, skálázható, egységes helyreállítás-kezelési megoldást kínál, amely az adatvédelmi követelményeket minden szempontból figyelembe veszi. Az ár és a licencelés alapja terabyte mérés.

Az IBM Spectrum Protect Suite V7.1.6 csomagban a következő termékek érhetők el:
 • IBM Spectrum Protect Extended Edition V7.1.6
 • IBM Spectrum Protect for Databases V7.1.6
 • IBM Spectrum Protect for Enterprise Resource Planning V7.1.3
 • IBM Spectrum Protect for Mail V7.1.6
 • IBM Spectrum Protect for Space Management V7.1.6
 • IBM Spectrum Protect for SAN V7.1.6
 • IBM Spectrum Protect for Virtual Environments V7.1.6
 • IBM Spectrum Protect Snapshot V4.1.6

Az IBM Spectrum Protect Suite - Archive Option V7.1.6 alacsonyabb áron érhető el hosszú távú adattároláshoz szalagon vagy virtuális szalagkönyvtárakban.

Az IBM Spectrum Protect Suite - ProtecTIER Option V7.1.6 alacsonyabb áron érhető el elsődleges tárolási kapacitáshoz IBM ProtecTIER eszközön.

Bejelentés

Az IBM Spectrum Protect Suite V7.1.6 kiadásra vonatkozó információk a termékajánlathoz tartozó szoftverbejelentési levélben érhetők el, amelynek dátuma 2016. június 14.

A termékbejelentés megkereséséhez tegye a következőket:
 1. Nyissa meg a termékbejelentési webhelyet: http://www.ibm.com/common/ssi.
 2. A Search for mezőbe írja be a termék azonosítóját (PID). Az IBM Spectrum Protect Suite V7.1.6 termékazonosítója: 5725-X05.
 3. A Date range részen válassza a személyre szabott tartomány lehetőséget, és adja meg az ajánlat dátumát.
 4. Az Information Type részen jelölje be az Announcement letters lehetőséget.
 5. Kattintson a Search gombra.
Tippek:
 • A Search in listából válassza ki a Product Number elemet.
 • Az ablak bal oldalán található Refine Your Search panelen válassza ki az országot, ahol tartózkodik. A panelen a dátumtartományt is bővítheti néhány nappal, ha a bejelentési levél nem jelenne meg a listában.

Dokumentáció

Az IBM Spectrum Protect Suite csomagban található egyes termékek áttekintése, telepítési és felhasználói dokumentációi az IBM Spectrum Protect Suite V7.1.6 információs portálon érhetők el.

Támogatás

Az ügyfélszolgálat csak az IBM Spectrum Protect Suite V7.1.6 programszámmal (PID) megvásárolt funkcióhoz érhető el. Ezért amikor kapcsolatba lép az ügyfélszolgálattal, meg kell adnia az IBM Spectrum Protect Suite V7.1.6 termékazonosítóját (5725-X05), hogy segítséget kapjon.

A kapcsolódó terméktámogatási információk a következő IBM webhelyeken érhetők el: