IBM Spectrum Protect Suite – Front End V7.1.8 - Kiadási megjegyzések

Elérhető az IBM Spectrum Protect Suite – Front End V7.1.8. Ez a dokumentum áttekintő és támogatási információkat tartalmaz.

Tipp: Az IBM Spectrum Protect™ neve a 7.1.3-as változat előtt IBM Tivoli® Storage Manager volt. A névváltoztatásról a Tivoli Storage Manager átnevezése IBM Spectrum Protectre című dokumentumban olvashat bővebben.

Leírás

Az IBM Spectrum Protect Suite – Front End V7.1.8 termékcsomag átfogó, skálázható, egységes helyreállítás-kezelési megoldást kínál, amely az adatvédelmi követelményeket minden szempontból figyelembe veszi. Az ár és a licencelés front-end terabyte mérőszám alapjának került meghatározásra. A front-end mérőszám azon elsődleges adatok mennyisége alapján határozza meg a licenckövetelményeket, amelyeket az ügyfelek mentettként jelentenek. Az ügyfelek lehetnek alkalmazások, virtuális gépek és rendszerek.

Az IBM Spectrum Protect Suite – Front End V7.1.8 csomagban a következő termékek érhetők el:
 • IBM Spectrum Protect Extended Edition V7.1.8
 • IBM Spectrum Protect for Databases V7.1.6
 • IBM Spectrum Protect for Enterprise Resource Planning V7.1.3
 • IBM Spectrum Protect for Mail V7.1.6
 • IBM Spectrum Protect for Space Management V7.1.8
 • IBM Spectrum Protect for SAN V7.1.8
 • IBM Spectrum Protect for Virtual Environments V7.1.8
 • IBM Spectrum Protect Snapshot V4.1.6

Dokumentáció

Az IBM Spectrum Protect Suite – Front End Licencelési útmutató részletes információkat tartalmaz arra vonatkozóan, hogy miként mérheti a front-end kapacitását a Műveletközpont, a Központi jelentéskészítő eszköz és mérési parancsfájlok használatával.

A legfrissebb Licenclési útmutatót, a Central Reporting Tool eszközt és a mérési parancsfájlokat az FTP letöltési helyről töltheti le.

Az IBM Spectrum Protect Suite – Front End V7.1.8 csomagban található egyes termékek áttekintése, telepítési és felhasználói dokumentációi az IBM Spectrum Protect Suite információs portálokon érhetők el.

Támogatás

Az ügyfélszolgálat csak az IBM Spectrum Protect Suite – Front End programszámmal (PID) megvásárolt funkcióhoz érhető el. Ezért amikor kapcsolatba lép az ügyfélszolgálattal, meg kell adnia az IBM Spectrum Protect Suite – Front End termékazonosítóját (5725-X07), hogy segítséget kapjon.

A kapcsolódó terméktámogatási információk a következő IBM webhelyeken érhetők el:
 • Termékinformációk a termékek adatlapjával és értékesítési információkkal: IBM Spectrum Protect Suite termék webhely
 • Támogatási gyorshírek, riasztások, értesítések és egyéb termékhez kapcsolódó támogatási információk, amelyeket úgy találhat meg, ha megkeresi az adott terméket az IBM Spectrum Protect Suite – Front End (pl. az "IBM Spectrum Protect for Databases") névre keresve: IBM® Support Portal
 • Az IBM Spectrum Protect Suite – Front End részét képező termékeket a következő helyről töltheti le: IBM Passport Advantage Online
 • IBM Spectrum Protect Suite – Front End javítások és frissítések a rendszerszoftverhez, hardverhez és operációs rendszerhez:
  Tipp: A rendelkezésre álló javítások az IBM Spectrum Protect Suite – Front End termékajánlatban található termékek és összetevők szerint vannak rendszerezve.