IBM Programprenumeration och support

Maximera värdet på din investering i IBM-programvara

Smartare programvara kommer med smartare support. Uppgraderingar och teknisk support i 12 månader ingår i varje ny programvarulicens.

Med varje ny IBM-distribuerad programlicens du köper - inklusive licenser med fasta perioder- (US) får du tillgång till överkomlig och förnybar IBM Programprenumeration och support.

IBM Programprenumeration och support är en omfattande lösning för produktuppgraderingar och tekniskt support. Det är tillgängligt via IBM Passport Advantage och Passport Advantage Express, och ger dig:

Det är enkelt att få tillgång till uppgraderingar och teknisk support.

Om du vill hämta uppgraderingar för din licensierade IBM-programvara loggar du in på Passport Advantage Online (US).

Om du vill få tillgång till teknisk support går du till IBMs supportportal, en del av IBMs portfölj med elektronisk support (US), och sedan väljer du en produkt och en uppgift. Du kan till och med skapa en supportprofil så att du kan visa supportalternativ för dina intressen och behov.

Med IBM Programprenumeration får du:

Med IBM Teknisk support får du:

Videofilm

Ägna tre minuter tillsammans med de ansvariga för produktutveckling och support för IBM-programvara. Lyssna på vad de har att säga om sitt engagemang i innovation och den expertis som utgör grunden för den.

Senaste programversion

Uppgradera till de senaste versionerna av din IBM-programvara. Med en aktiv IBM Programprenumeration och support kan du hämta förbättringar när de blir tillgängliga.

Allmänt om support

Passport Advantage Online