Lees verder

Beveiligingsoplossingen

Bescherm uw onderneming

End-to-end oplossingen voor risicobeheer van IBM beschermen tegen bedreigingen en verminderen de kosten en complexiteit van beveiliging.

Organisaties definiëren IT-beveiliging vaak volledig in termen van bescherming tegen de risico's waarover op dat moment het meest wordt gepubliceerd. Deze bescherming wordt gewoonlijk tot stand gebracht met behulp van een reeks afzonderlijke beveiligingstools. Maar wat gebeurt er als er morgen een compleet nieuw type risico opduikt? Deze tools zijn niet geïntegreerd, dus ze kunnen niet samenwerken om bescherming te bieden tegen zeer geavanceerde en gestructureerde aanvallen. Door hun complexiteit en redundantie kunnen ze een bedrijf zelfs hinderen bij een effectieve bedrijfsvoering en bij het doorvoeren van innovatie. Vaak bieden ze het management ook niet de juiste cijfers om een duidelijk beeld te krijgen van de voordelen voor het bedrijf.

Een allesomvattende benadering van bedrijfsbeveiliging

Leg het fundament voor een effectieve, bedrijfsbrede benadering van de beveiliging. Deze benadering:

Beveiligingsoplossingen van IBM
Er is een goede reden waarom cliënten IBM vragen om services en oplossingen te bieden die ze nodig hebben voor beveiliging en privacy. We zijn namelijk de marktleider, met alle ervaring, alle kennis en alle oplossingen om een breed spectrum aan risico's aan te pakken.

Beheer van identiteiten met efficiënt User Lifecycle Management en toegangsbesturing voor zowel interne als externe gebruikers

Toegangsbeheer garandeert tijdens de gehele levenscyclus van gebruikers snelle toegang tot resources - verspreid over meerdere omgevingen en beveiligingsdomeinen.

Veilig beheer van de proces- en applicatiecyclus en gebundeld management van het beveiligingsbeleid

Bewaking en handhaving van een veelheid aan branchenormen en overheidsregels en -standaarden.

Bescherm uw gegevens en voldoe aan de wet- en regelgeving en uw eigen interne normen.


Aanvullende informatie (US)

Wij staan klaar om u te helpen

live-assistance

Koop online of verneem meer.


of bel ons op
20-514-5463
Priority Code:
Middleware