Vissza a kezdőlapra

Lotus Technical Breakfast Tisztelt Hölgyem/Uram! Mint technikai szakértőt szeretnénk meghívni következő összejövetelünkre melynek két fő témája a WebSphere Portal 6.1 és a Lotus MashUp.

Cím : Lotus Technical Breakfast

Dátum : 2008. november 4.

Időpont : 09:00 órától - 12:00 óráig

Helyszín : Sugar Shop - Budapest, 1042 Petőfi út 35.

Program :

08:30 - 09:00 - Regisztráció
09:00 - 12:00 - Előadások reggelivel egybekötve

Az első előadás bemutatja a WebSphere Portal legújabb, 6.1-es változatát és annak szolgáltatásait, amelyek közé a portál üzemeltetését megkönnyítő funkciók és új szabványok támogatása is tartozik.

Néhány ízelítő:

Az előadás végén szót ejtünk a fejlesztési lehetőségekről és a WebSphere Portal infrastruktúrára épülő és az azt kiegészítő kész funkcionális megoldásokról is, a Portal Accelerator-okról.

A második előadás folyamán az IBM munkatársai bemutatják az IBM Lotus MashUp kiszolgálóelemeit és a rendszer működését.

A MashUp lemezlovasoktól átvett kifejezés, és annak a tevékenységnek a végeredményét fejezi ki, amelyet a lemezlovasok állítanak elő a rendelekzésükre álló technikai eszközökkel (lemezjátszók, CD lejátszók, stb.).

Az IBM Lotus Mashups egy olyan környezetet kínál, amelyben a felhasználók állíthatják össze dinamikus és rugalmasan változtatható üzleti munkaasztalukat személyes vagy céges adatforrásokból, legyenek azok házon belül, Intraneten, Extraneten vagy Interneten. A weben jártas felhasználók pillanatok alatt létrehozhatnak, használhatnak és megoszthatnak különböző üzleti elvárásnak megfelelő alkalmazásokat.

A parkolás a környéken ingyenes.

Itt vagyunk, hogy segítsünk

live-assistance

Válaszok a kérdésekre - gyorsan és egyszerűen.


vagy hívjon minket az alábbi számon
21 405 84 84
Prioritás kód:
z Systems