IBM Smarter Business 2012

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille!

IBM ja kumppanit ratkaisevat yhdessä

Me IBM:llä tarvitsemme laajaa ja osaavaa kumppaniverkostoamme, jotta voimme parhaalla mahdollisella tavalla vastata asiakkaidemme tarpeisiin. Smarter Business –tapahtuma ei tee poikkeusta tämän asian kohdalla, vaan tapahtumaa rakennetaan yhdessä kumppaneidemme kanssa. Tule tapahtumapaikalle tutustumaan kumppaneihimme ja kuulet, millaisten ratkaisujen avulla he ovat auttaneet suomalaisia asiakkaita muuttamaan toimintaansa liiketoimintalähtöisemmäksi.

Jos sinulla on kysymyksiä IBM:n ohjelmistopuolen kumppaneista tai kumppaniliiketoiminnasta, ota yhteyttä minuun.

Nähdään IBM Smarter Business 2012 -tapahtumassa!

Monica Gustafsson
Johtaja, Kanavaliiketoiminta,
Ohjelmistoyksikkö, IBM

Accenture

Accenture - high performance, delivered

Accenture on globaali liikkeenjohdon konsultoinnin, tietotekniikan ja ulkoistamisen palveluyritys. Yrityksen palveluksessa työskentelee noin 246 000 ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaita 120 maassa. Accenture yhdistää vankan kokemuksen, kattavan toimialojen ja liiketoiminta-alueiden osaamisen sekä tutkimustiedon maailman johtavista yrityksistä. Accenture työskentelee yhdessä yritysten tai julkisen sektorin organisaatioiden kanssa tavoitteenaan auttaa näitä menestymään pitkäjänteisesti. Accenturen liikevaihto oli 31.8.2011 päättyneenä tilivuotena 25,5 miljardia dollaria.

Advocorp

Advocorp

ADVOCORP Oy on 1993/1994 perustettu suomalainen osakeyhtiö, joka on erikoistunut taloushallinnon, toiminnanohjauksen ja liiketoiminnan suunnittelun järjestelmiin.

Ohjelmistolisenssien myynnin lisäksi ADVOCORP Oy tarjoaa täyden implementointi- ja käyttötuen, teknisen tuen, apua tietolähteiden liittämisessä, koulutuksen sekä mahdollisuuden selvittää tarjoamamme ohjelmiston soveltuvuus jo ennen hankintaa.

Affecto

Affecto

Affecto on liiketoimintatiedon hallinnan (Enterprise Information Management, EIM) edelläkävijä Pohjois-Euroopassa. Autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuuttaan ja kilpailukykyään tiedon paremmalla hyödyntämisellä johtamisessa ja päätöksenteossa. EIM on kokonaisvaltaista tiedon hallintaa, mikä huolehtii informaation hyvästä käytettävyydestä ja hyödyntämisestä strategisessa ja operatiivisessa päätöksenteossa. Affecto toteuttaa myös organisaatioiden prosesseja tehostavia ja yksinkertaistavia operatiivisia ratkaisuja sekä tarjoaa paikkatietopalveluja.

Capgemini

Capgemini

Capgemini tarjoaa konsultointi-, teknologia- ja ulkoistuspalveluja maailmanlaajuisesti. Teemme yhteistyötä IBM:n kanssa mm. Business Analytics-, MDM-, Rational ALM- ja konesalipalvelualueilla.

CITRUS SOLUTIONS OY

Citrus. Dedicated to Your Success.

Citrus on tietokantojen moniosaaja - löydät meiltä alan johtavat asiantuntijat.

Tehostamme järjestelmienne suorituskykyä ja parannamme niiden luotettavuutta sekä käytettävyyttä tukemaan liiketoimintaanne. Varmistamme, että tietokantanne toimivat optimaalisesti, prosessit juoksevat jouhevasti ja järjestelmänne tarjoavat luotettavaa ja ajantasaista tietoa päätöksenteolle.

Muita Citrus –tuotteita ja -palveluita ovat konsultointi & projektit, Citrus –tuotekonfiguraattori, Talent-rekrytointipalvelut sekä ADM-menetelmäkehitys.

Olemme osa Atrain-ryhmittymää Hansel- ja Kuntahankinnat -puitesopimuskumppanina.

Datpro Oy

Datpro

Datpro Oy toteuttaa liiketoimintalähtöisiä ratkaisuja perustietojen hallintaan (MDM) erityisesti kaupan ja teollisuuden sekä julkisen sektorin tarpeisiin. Ratkaisumme ovat kokonaisvaltaisia ulottuen perustietojen määrittelystä, niiden ylläpitoprosessien ja -organisaation suunnittelusta aina IBM Infosphere MDM -teknologioihin pohjautuviin järjestelmätoteutuksiin asti. InfoSphere MDM ratkaisut tuovat asiakkaillemme korkean perustietojen laatutason sekä muodostavat alustan myös tulevaisuuden MDM-tarpeisiin.

Descom

Descom

Autamme asiakkaidemme kasvua ja kilpailukykyä rakentamalla älykkäitä verkkokauppoja ja työympäristöjä sekä palvelin- ja tallennusratkaisuja. Teemme monimutkaisistakin prosesseista helppokäyttöisiä sovelluksia ja palveluita. Suomen paras osaaminen, toimivimmat teknologiset investoinnit ja alan kattavimmat referenssit takaavat, ettei asiakkaamme jää koskaan yksin. Työllistämme 220 asiantuntijaa Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella, Tukholmassa ja Wroclawissa.

Digia

Digia

Digia on suomalainen ohjelmistoratkaisu- ja palveluyhtiö. Huippuosaajaamme luovat oivaltavia ratkaisuja ja onnistumisia ihmisten, yritysten ja yhteisöjen jokaiseen päivään. Asiakkaamme luottavat oivaltaviin asiantuntijoihimme, syvään toimialaymmärrykseemme ja tunnetusti laajaan teknologiaosaamiseemme. Innovatiiviset tuotteemme ovat ihmisten saatavilla ympäri maailmaa. Digia toimii Suomessa, Venäjällä, Kiinassa, Ruotsissa, Norjassa ja Yhdysvalloissa.

Elinar Oy Ltd

Elinar Oy Ltd

Elinar Oy Ltd on IBM sisällönhallintaratkaisuihin ja sosiaaliseen sisällönhallintaan erikoistunut ohjelmistoyritys. Paneudumme asiakkaan tarpeen analysointiin ja pyrimme ongelmien tehokkaaseen ratkaisemiseen.
Tehtävämme on parantaa asiakkaidemme liiketoimintaa ja kilpailukykyä lisäämällä asiakkaan tärkeimmän voimavaran, tietämyksen, hyödyntämistä ja jalostusta.
IBM Premier Business Partnerina tarjoamme vahvaa osaamista vaativista sisällönhallinnanratkaisuista ja ylläpidoista.

Esri Finland

Esri finland

Esri on maailman johtava paikkatietoratkaisujen toimittaja. Esri Finland on paikkatietoratkaisujen asiantuntija ja Esrin ArcGIS-teknologian edustaja Suomessa. Tarjontaamme kuuluvat Esrin paikkatieto-ohjelmistot, kattavat asiantuntija-, tuki-, ylläpito- ja koulutuspalvelut ja projektitoimitukset. Lisäksi tarjoamme paikkatietoanalyysipalveluita, joiden hyödyntämismahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Myös useiden eri toimittajien aineistot ovat saatavilla kauttamme.

Logica

CGI. Logica is now part of CGI.

Logica

Logica on nyt osa CGI:tä. Olemme globaali IT-palvelu- ja liiketoimintayritys, joka auttaa asiakkaitaan saavuttamaan toimintansa tavoitteet. Palveluksessamme on 72 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Toimimme lähellä asiakkaitamme ja meillä on laaja osaaminen sekä kattavat IT-palvelut, jotka tukevat asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämistä missä vain, milloin vain.

MATERNA Information & Communications

Materna. Information & Communications

Autamme asiakkaita tehostamaan liiketoiminta- ja IT-palveluita mm. itsepalvelulla ja automaatiolla, sekä asettamaan mittarit palvelun laadulle. Yhdistämme ihmiset, teknologian ja prosessit tukemaan yrityksen liiketoimintapalveluita organisaatiorajojen yli.

Erikoisosaamistamme ovat palvelukonsultoinnin lisäksi palvelunhallinta-, käyttöomaisuudenhallinta ja järjestelmänhallintaratkaisut. Vahvuuksiamme ovat yli 15 vuoden kokemus ratkaisujen toimituksista ja joustavat toimitusmallit mukaan lukien pilvipalvelut.

Nixu

NIXU. Protecting your business.

Nixu Oy on Pohjoismaiden suurin tietoturvakonsultoinnin asiantuntijayritys. Nixu ohjeistaa, rakentaa, kehittää ja tarkastaa asiakkaidensa tietoturvaa riippumattomana neuvonantajana. Tavoitteena on varmistaa asiakkaiden toiminnan jatkuvuus sekä sähköisten palvelujen toimivuus ennakoimalla ja ehkäisemällä tietoturvaan liittyviä riskejä.

Olapcon

Olapcon - makes strategies measurable

Annamme vauhtia liiketoimintaasi jalkauttamalla strategiat ja kehittämällä innovatiivisia mittarointi-, raportointi- ja suunnitteluratkaisuja.
OlapConin ratkaisujen avulla ennustat tarkemmin tulevaa, teet parempia päätöksiä ja saat oivalluksia liiketoiminnan kehittämiseksi.
Yhdistämme ainutlaatuisella tavalla liikkeenjohdollisen ymmärryksen ja Business Analytics osaamisen.

Proact

Proact. We secure mission critical information

Proact - Euroopan johtava tallennusintegraattori ja pilvi-infran toteuttaja
Euroopan suurimpana tallennusintegraattorina edustamme alan johtavia valmistajia. Toimitamme kokonais-palveluja kriittisen tiedon tallennustar-peisiin. Palveluun sisältyy laite –ja ohjelmistotoimitusten lisäksi asennus-, käyttöönotto-, integrointi-, koulutus- ja operointipalvelut.
Proactin palveluksessa on Suomessa yli 50 henkilöä ja toimipaikkamme sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä, Oulussa ja Tampereella. Olemme osa eurooppalaista Proact IT Group AB -konsernia, jonka osake noteerataan NASDAQ OMX:n pohjoismaisessa pörssissä. Proact-konserni palveluksessa on yli 570 työntekijää ja se toimii Pohjoismaiden lisäksi Baltiassa, Tšekeissä, Slovakiassa, Alankomaissa, Belgiassa, Iso-Britanniassa ja Espanjassa.

Rongo

Rongo - information management consulting

Rongo on suomalainen informaation hallintaan erikoistunut asiantuntijayritys. Autamme organisaatioita hallitsemaan, jalostamaan ja hyödyntämään informaatiota omassa toiminnassaan. Palvelumme kattavat muun muassa tietovarastoinnin, mastertietojen ja liiketoimintatietojen hallinnan, suorituskyvyn johtamisen ja ennakoivan analytiikan. Haluamme ylläpitää ensiluokkaista ymmärrystä ja osaamista valituista toimialueista ja olla niillä parhaita.

Sofor

Sofor

Soforin ratkaisuissa ja palveluissa keskipisteenä ovat ihmiset. Turvallinen ja hyvinvoiva työyhteisö on sosiaalinen, luova ja motivoiva, jossa on helppo hoitaa päivittäiset tehtävät yhdessä tehokkaammin ja innovatiivisemmin. Hyvillä ratkaisuilla ja palveluilla tehostetaan toimintaa ja kommunikointia organisaatioiden sisällä ja myös yli organisaatiorajojen toimivissa verkostoissa.

Solita

Solita

Solita kehittää asiakkailleen parempaa johtamista ja liiketoimintaa verkossa. Autamme yrityksiä, yhteisöjä ja suomalaisia menestymään paremmin. Tarjoamme näkemystä, osaamista ja laajaa kokemusta toiminnan kehittämiseen muun muassa liiketoiminnan, tuotannon ja toimitusketjun ohjaamisessa sekä myynnin, asiakkuuksien ja projektiliiketoiminnan johtamisessa.

Tata Consultancy Services

Tata Consultancy Services

Tata Consultancy Services on johtava IT-palveluja, liiketoimintaratkaisuja ja konsultointipalveluja tarjoava yritys. Asiakkaitamme ympäri maailman palvelee TCS:ssä noin 250 000 osaavaa IT-alan asiantuntijaa. Pohjoismaisissa hankkeissa toimii yli 4 500 TCS:n konsulttia. TCS tarjoaa konsultointipohjaisen, integroidun IT-palveluportfolion ohjelmistokehitysalan johtavan Global Network Delivery -mallin kautta.

Tieto

Tieto

Tieto on Suomen suurin tietotekniikka- ja tuotekehityspalveluyhtiö. Pitkälle erikoistuneiden tietotekniikkaratkaisujemme ja -palvelujemme sekä vahvan teknologia-alustamme ansiosta voimme tarjota merkittäviä liiketoimintahyötyjä niin paikallisille kuin kansainvälisesti toimiville asiakkaillemme. Olemme luotettu kumppani liiketoiminnan muutoksessa ja riittävän lähellä asiakkaitamme ymmärtääksemme näiden yksilölliset tarpeet. 18 000 tietotekniikan asiantuntijamme yhteisenä tavoitteena on olla johtava palveluintegraattori, joka luo parhaita palvelukokemuksia tietotekniikan alueella.

Tricons

TC Tricons, www.tricons.fi

Tricons on asiantuntijalähtöinen ohjelmistotalo, joka tarjoaa sinulle suoran kontaktin työn suorittavaan asiantuntijaan. Otamme ongelmasi nopeasti ratkaistavaksi, emme organisaatioomme palloteltavaksi.

Taitomme tuottaa asiakkaan tarpeita vastaavia ratkaisuja perustuu vankkaan järjestelmä- ja raportointiratkaisujen osaamiseen sekä yli 26 vuoden kokemukseen IBM Cognos ohjelmistoista.

Verago

Verago - delivering a promise

Verago Oy on organisaation suorituskyvyn johtamisen huippuosaaja.
Toimitamme liiketoiminnan suunnittelu- ja raportointijärjestelmiä.

Modernit ratkaisumme tehostavat asiakkaidemme liiketoiminnan suorituskykyä ja liiketoimintatiedon käytettävyyttä päätöksenteossa.

Missiomme

Esityspäivitykset

Tapahtuman tiedot

Aika: 16.10.2012, klo 8-19
Paikka: Finlandia-talo, Mannerheimintie 13 E, Helsinki

Tilaisuus on maksuton.

Lisätietoja:

Johanna Bäckman

Johanna Bäckman
Event Manager