Lotus Forms Experience Builder 8.5IBM

Guia d'inici ràpid

L'objectiu d'aquesta guia és ajudar-vos a instal·lar l'IBM Forms Experience Builder.

Versió traduïda: Per obtenir la Guia d'inici ràpid en altres idiomes, accediu als fitxers PDF al DVD d'Inici ràpid.

Visió general del producte

L'IBM® Forms Experience Builder us permet dissenyar un formulari, definir rols per crear un flux de treball, desplegar una aplicació i revisar els resultats enviats des d'una única interfície web.

Pas 1: Accediu al programari

Si baixeu el producte de Passport Advantage, seguiu les instruccions del document de baixada disponible a www.ibm.com/support/docview.wss?rs=3325&uid=swg24044830.

Aquesta oferta de producte inclou l'IBM Forms Experience Builder 8.5.

Pas 2: Avalueu la configuració del maquinari i del sistema

Consulteu el document detallat de requisits del sistema http://www.ibm.com/support/docview.wss?rs=3325&uid=swg27038331

Pas 3: Accediu a la documentació

Per obtenir tota la documentació, consulteu el Wiki de l'IBM Forms a http://www.lotus.com/ldd/lfwiki.nsf/xpViewCategories.xsp?lookupName=Product%20Documentation.

Pas 4: Instal·leu els components del Forms Experience Builder

Instal·leu l'IBM Forms Experience Builder. Per veure les instruccions completes d'instal·lació, consulteu el Wiki de l'IBM Forms a http://www.lotus.com/ldd/lfwiki.nsf/xpDocViewer.xsp?lookupName=Forms+Experience+Builder+8.5+documentation#action=openDocument&res_title=Installing_FEB_850&content=pdcontent

Més informació

Per obtenir més informació, consulteu els següents recursos:

IBM Forms Experience Builder 8.5 - Materials sota llicència - Propietat d'IBM. © Copyright IBM Corp. 2000, 2013. Drets restringits per als usuaris del Govern dels EUA - L'ús, la duplicació o la divulgació estan restringits pel GSA ADP Schedule Contract amb IBM Corp. IBM, developerWorks, Lotus i Passport Advantage són marques registrades d'International Business Machines als EUA o a d'altres països. Altres noms d'empreses, productes o serveis poden ser marques registrades o marques de servei d'altres empreses.