IBM Forms Designer 8.2

Versie 8.2

Snel aan de slag

In deze handleiding wordt een snelle en eenvoudige methode beschreven voor de installatie van het product.

Taalversie: Versies van deze snelstartgids in andere talen zijn als PDF-bestanden beschikbaar op de installatiemedia.

Productoverzicht

IBM Forms Designer 8.2 is een eenvoudig WYSIWYG-programma voor het ontwerpen van e-formulieren. Het ondersteunt het via slepen en neerzetten ontwikkelen van formulieren op basis van open standaarden zoals XForms.

Stap 1: Toegang tot de software en de documentatie

Als u het product downloadt vanaf Passport Advantage, volg dan de instructies in het downloaddocument op http://www.ibm.com/support/docview.wss?rs=3325&uid=swg24039210

.

Deze productoplossing bevat IBM Forms Designer 8.2.

Stap 2: Hardware en systeemconfiguratie

Een gedetailleerd overzicht van de systeemvereisten vindt u op http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg27015881.

Stap 3: Installatie-architectuur

De webserver verzendt formulieren naar een werkstroom, een database en de viewer. IBM Forms Designer ontwerpt formulieren en verzendt deze naar de webserver.

Stap 4: Toegang tot de documentatie

Voor de volledige documentatie gaat u naar het IBM Knowledge Center op http://www-01.ibm.com/support/knowledgecenter/SSS28S_8.2.0/Designer/lfd_overview.dita.

Stap 5: Installatie van de servercomponenten

Installeer de IBM Forms Server-componenten die vereist zijn voor uw oplossing. Volledige installatie-instructies vindt u in het IBM Knowledge Center: http://www-01.ibm.com/support/knowledgecenter/SSS28S_8.2.0/welcome/IBM-Forms-welcome.html. Selecteer de desbetreffende serveronderdelen in het menu links en vouw vervolgens de inhoudsopgave uit om de installatiegedeelten te lezen.

Meer informatie

Zie ook de volgende informatiebronnen: