Get 404 error visiting My Updates when blog homepage does not exist

Technote (troubleshooting)


Problem

User logs in to Connections - blogs, he can access my blogs and public blogs.

When trying to access "My Updates", all users get error:

"Page Not Found. The page you were looking for could not be found.
If someone sent you this link, check that it is correct.
Otherwise, the page may have been moved or deleted."


Symptom

Blogs --> My Updates page does not display with Status 404.



Diagnosing the problem

Per reviewing access log from IBM HTTP Server, response code 404 was found.


10.0.2.12 - - [18/Apr/2013:14:47:29 +0400] "GET
/blogs/roller-ui/allblogs?email=user%40conn.com&lang=en_us HTTP/1.1"
200 49655
10.0.2.12 - - [18/Apr/2013:14:47:30 +0400] "GET
/blogs/nav/common/styles/images/blank.gif HTTP/1.1" 304 -
10.0.2.12 - - [18/Apr/2013:14:47:32 +0400] "GET
/blogs/roller-ui/myupdates?lang=en_us HTTP/1.1" 302 -
10.0.2.12 - - [18/Apr/2013:14:47:32 +0400] "GET
/blogs/roller-ui/myupdates?email=user%40conn.com&lang=en_us
HTTP/1.1" 404

Resolving the problem

Administrator create and set default blog homepage based on instructions below:

Title: Configuring Blogs
URL: http://www-10.lotus.com/ldd/lcwiki.nsf/dx/Configuring_Blogs_ic301

For detailed instructions with screenshots, please refer to section:
Configuring Application Administrators and Configuring Blogs
5.5.1 Adding an Administrator to Blogs
5.5.2 Creating the Blogs Homepage

URL:http://www-10.lotus.com/ldd/lcwiki.nsf/dx/Scenario_1__Installing_Lotus_Connections_3.0-Small_Deployment#Configuring+Application+Administrators+and+Configuring+Blogs



Rate this page:

(0 users)Average rating

Add comments

Document information


More support for:

IBM Connections
Blogs

Software version:

3.0, 3.0.1

Operating system(s):

AIX, Linux, Windows

Reference #:

1634613

Modified date:

2013-05-06

Translate my page

Machine Translation

Content navigation