IBM Support

PI07158: PERFORMANCE MODELER: ELEMENT WEIGHT IS DISPLAYED WRONG

Subscribe

You can track all active APARs for this component.

APAR status

  • Closed as fixed if next.

Error description

  • A TI-process for "Import a dimension only" and element weight
    "0" for a level was executed sucessfully and the dimension was
    created sucessfully as well.?But if you reopen the closed
    TI-process the element weight for this level is displayed wrong
    - it is displayed "1" but it should be "0".
    

Local fix

Problem summary

  • ****************************************************************
    * USERS AFFECTED:                                              *
    * All useres                                                   *
    ****************************************************************
    * PROBLEM DESCRIPTION:                                         *
    * See error description                                        *
    ****************************************************************
    * RECOMMENDATION:                                              *
    * Please upgrade to TM1 10.2.2                                 *
    ****************************************************************
    

Problem conclusion

Temporary fix

Comments

APAR Information

  • APAR number

    PI07158

  • Reported component name

    TM1 PERFORM MOD

  • Reported component ID

    5724W49PF

  • Reported release

    A11

  • Status

    CLOSED FIN

  • PE

    NoPE

  • HIPER

    NoHIPER

  • Special Attention

    NoSpecatt

  • Submitted date

    2013-12-02

  • Closed date

    2014-05-13

  • Last modified date

    2014-05-13

  • APAR is sysrouted FROM one or more of the following:

  • APAR is sysrouted TO one or more of the following:

Fix information

Applicable component levels

  • RA22 PSN

       UP



Document information

More support for: Cognos TM1
TM1 Performance Modeler

Software version: 10.1.1

Reference #: PI07158

Modified date: 13 May 2014