IBM Support

PI04932: TM1 SERVERS NOT GETTING REGISTERED WITH ADMIN SERVER IN TM1 V10.1.1

Subscribe

You can track all active APARs for this component.

APAR status

  • Closed as fixed if next.

Error description

  • If the TM1 Admin Server is not started when a new TM1 Server
    service is created, the TM1 service is not getting registered
    with the Admin Server.?
    

Local fix

Problem summary

  • ****************************************************************
    * USERS AFFECTED:                                              *
    * All users                                                    *
    ****************************************************************
    * PROBLEM DESCRIPTION:                                         *
    * See error description                                        *
    ****************************************************************
    * RECOMMENDATION:                                              *
    * Please upgrade to TM1 10.2.2                                 *
    ****************************************************************
    

Problem conclusion

Temporary fix

Comments

APAR Information

  • APAR number

    PI04932

  • Reported component name

    TM1 SERVER

  • Reported component ID

    5724W49SE

  • Reported release

    A10

  • Status

    CLOSED FIN

  • PE

    NoPE

  • HIPER

    NoHIPER

  • Special Attention

    NoSpecatt

  • Submitted date

    2013-10-28

  • Closed date

    2014-05-13

  • Last modified date

    2014-05-13

  • APAR is sysrouted FROM one or more of the following:

  • APAR is sysrouted TO one or more of the following:

Fix information

Applicable component levels

  • RA22 PSN

       UP



Document information

More support for: Cognos TM1
TM1 Server

Software version: 10.1.0

Reference #: PI04932

Modified date: 13 May 2014