IV27411: PREREQ. FIELD OF A CLONED JOB PLAN APP AUTONUMBERS INCORRECTLY

Subscribe to this APAR

By subscribing, you receive periodic emails alerting you to the status of the APAR, along with a link to the fix after it becomes available. You can track this item individually or track all items by product.

Notify me when this APAR changes.

Notify me when an APAR for this component changes.

APAR status

  • Closed as program error.

Error description

  • Description:
    ------------
    
    When a Jobplan is created with a  Jobplan task, the prerequisite
    field
    does not list the correct autonumber.
    
    
    Steps to reproduce:
    -------------------
    Clone the job plan T&D application
    
    In the cloned app, create a job plan with one task and then
    create a
    prerequisite
    
    
    Expected
    when a jobplan task is added for example task 10 the
    prerequisite field
    should be listed as 20.
    
    
    Actual
    When a jobplan task is created the prerequiste field is listed
    as the
    same value. For example task 10 prerequisite is 10.  Note this
    problem
    only occurs in the cloned application not the out of the box Job
    Plans
    T&D application.
    

Local fix

  • N/A
    

Problem summary

  • ****************************************************************
    * USERS AFFECTED: Maximo Users on Utilities                    *
    ****************************************************************
    * PROBLEM DESCRIPTION: When a Jobplan is created with a        *
    *                      Jobplan task, the prerequisite field    *
    *                                                              *
    *                      does not list the correct autonumber.   *
    *                                                              *
    *                                                              *
    *                                                              *
    *                                                              *
    *                                                              *
    *                      Steps to reproduce:                     *
    *                                                              *
    *                      -------------------                     *
    *                                                              *
    *                      Clone the job plan T&D application      *
    *                                                              *
    *                      In the cloned app, create a job plan    *
    *                      with one task and then                  *
    *                                                              *
    *                      create a prerequisite                   *
    *                                                              *
    *                      Expected                                *
    *                                                              *
    *                      when a jobplan task is added for        *
    *                      example task 10 the                     *
    *                                                              *
    *                      prerequisite field should be listed as  *
    *                      20.                                     *
    *                                                              *
    *                      Actual                                  *
    *                                                              *
    *                      When a jobplan task is created the      *
    *                      prerequiste field is listed             *
    *                                                              *
    *                      as the same value. For example task 10  *
    *                      prerequisite is 10.  Note this          *
    *                                                              *
    *                      problem only occurs in the cloned       *
    *                      application not the out of the box Job  *
    *                                                              *
    *                      Plans T&D application.                  *
    *                                                              *
    ****************************************************************
    * RECOMMENDATION:                                              *
    *                                                              *
    *                                                              *
    *                                                              *
    ****************************************************************
    PREREQ. FIELD OF A CLONED JOB PLAN APP AUTONUMBERS INCORRECTLY
    

Problem conclusion

  • The prerequisite field is displaying correct autonumber on
    cloned application of JobPlan Utilities
    
    
    
    
    
    The fix for this APAR is contained in the following maintenance
    package:
    
      | release\fix pack | Interim Fix for Release 7.5.0.0
    Utilities
    

Temporary fix

Comments

APAR Information

  • APAR number

    IV27411

  • Reported component name

    MAXIMO UTILITIE

  • Reported component ID

    5724R5600

  • Reported release

    750

  • Status

    CLOSED PER

  • PE

    NoPE

  • HIPER

    NoHIPER

  • Special Attention

    NoSpecatt

  • Submitted date

    2012-09-03

  • Closed date

    2012-10-09

  • Last modified date

    2012-10-09

  • APAR is sysrouted FROM one or more of the following:

  • APAR is sysrouted TO one or more of the following:

Modules/Macros

  •    MAXIMO
    

Fix information

  • Fixed component name

    MAXIMO UTILITIE

  • Fixed component ID

    5724R5600

Applicable component levels

  • R750 PSY

       UP



Rate this page:

(0 users)Average rating

Add comments

Document information


More support for:

IBM Maximo for Utilities
Utilities Installation

Software version:

750

Reference #:

IV27411

Modified date:

2012-10-09

Translate my page

Machine Translation

Content navigation