Programska oprema IBM RationalProgramska oprema Rational omogoča prilagodljiv razvoj programske opreme na podlagi boljšega ekipnega sodelovanja ter nadzora nad tveganjem in spremembami. S tem modularnim naborom izdelkov in storitev, ki se osredotoča na rešitve, lahko povečate učinkovitost, tako da ključne zmogljivosti, vključno z DevOps, neprekinjen inženiring in modernizacijo podjetja uskladite s svojo poslovno strategijo.

Izdelki Rational

Zmogljivosti izdelkov Rational

Pomagali vam bomo

Kako lahko enostavno nakupite ali izveste še več.

Ponudbe za vrednotenje programske opreme

Rational Functional Tester

Avtomatizirajte funkcionalno in regresijsko preizkušanje za aplikacije Java, spletne aplikacije, aplikacije Microsoft Visual Studio .NET, terminalske aplikacije ter aplikacije SAP in Siebel.

Rational Software Architect

Izkoristite prednosti naprednega in celovitega orodja za načrtovanje, modeliranje in razvoj aplikacij za neprekinjeno dostavo programske opreme.

IBM UrbanCode Deploy

Avtomatizirajte razmestitev aplikacij, konfiguracij vmesne opreme in sprememb baz podatkov v razvojna, preizkusna in produkcijska okolja.

Rational DOORS nove generacije

S programsko opremo IBM Rational DOORS naslednje generacije lahko upravljate zahteve na modrejši način in ustvarite izdelek, ki ustreza vašim potrebam.