Modrejša programska oprema

Izvrstna. Odprta. Pripravljena.

Primarno krmarjenje po zavihkih

Eksponentno strokovno znanje

Modrejšo programsko opremo ustvarja strokovno znanje. To strokovno znanje ni samo skupek oseb in virov znotraj IBM-a. Pravzaprav je IBM vzpostavil odlikovano svetovno omrežje poslovnih partnerjev, ki eksponentno širi svoje strokovno znanje o programski opremi. IBM-ovi poslovni partnerji vam pomagajo kupiti, razviti, integrirati in razmestiti programsko opremo ter rešitve IT, da bo vaše poslovanje inovativno in uspešno.

Obširno in intenzivno

IBM-ovi poslovni partnerji gradijo svoje strokovno znanje s pomočjo intenzivnih in obširnih izobraževalnih in certifikacijskih programov.

Ustrezni, visoko kvalificirani

IBM-ovi poslovni partnerji so med najbolj ustreznimi in visoko kvalificirani strokovnjaki na današnjem tržnem prostoru. Glede na letno raziskavo IBM Business Partner Diagnostics Study so dosledno bolj ustrezni, kot prvih deset konkurentov. Poleg tega globalni distribucijski model IBM Software Value Plus zagotavlja, da pridobijo ključne certifikate za prodajo izdelkov iz pooblaščenega portfelja.

Z odliko na več področjih

Program IBM Business Partner so ob številnih priložnostih priznali vodilni strokovnjaki in publikacije - več kot 117 priznanj od leta 2004.1 IBM je prejel prestižno priznanje 2010 CRN Channel Champion v več kategorijah, vključno z vmesno programsko opremo, strežniki srednjega razreda in količinskimi strežniki.2

Poleg priznanih nagrad IBM sponzorira tudi lastne nagrade za znanstveno odličnost programa Business Partner. Program Beacon Awards Recognition Program priznava elitno skupino IBM-ovih poslovnih partnerjev, ki so razvili edinstvene in inovativne rešitve, ki so dvignile standarde za poslovno odličnost in zadovoljstvo strank.

Najdite poslovnega partnerja

Iskalnik IBM-ovih poslovnih partnerjev (US) omogoča strankam, da hitro poiščejo IBM-ovega poslovnega partnerja s specifičnimi strokovnimi veščinami ali tehnološkega prodajalca ali svetovalca s strokovnim znanjem o določeni dejavnosti. Na podoben način lahko tudi IBM-ovi poslovni partnerji s tem orodjem poiščejo druge poslovne partnerje za skupni razvoj inovativnih rešitev.

Ste poslovni partner ali bi radi to postali

Če ste že IBM-ov poslovni partner, potem poznate spletno mesto in program IBM PartnerWorld (US). Če pa bi radi postali partner, je potem to pravo mesto, kjer lahko začnete.

1. Nagrade in priznanja za IBM PartnerWorld (US)

2. IBM-ova sporočila za javnost, IBM-u podeljena nagrada 2010 CRN Channel Champion kot najboljšemu prodajalcu vmesne programske opreme in strežnikov srednjega razreda, 22. marec 2010 (US)