Ključ do rešitev 2014

IBM BusinessConnect Misli prihodnost. Bodi sprememba. GH Bernardin | 23. in 24. oktober 2014

Oglejte si posnetek Ključa do rešitev:


IBM Business Connect. Key to Solutions 2014. Think Future. Be the Change (00:00:31) IBM Business Connect. Key to Solutions 2014. Think Future. Be the Change (00:00:31)

Spoštovani!

Sedaj je trenutek, da svetu podamo jasno sporočilo:
Misli PRIHODNOST. Bodi SPREMEMBA.

In skupaj ga bomo podali na letos dvodnevnem dogodku Ključ do rešitev, ki bo potekal 23. in 24. oktobra 2014 v Grand Hotelu Bernardin, Portorož.

Dogodek Ključ do rešitev, ki je že začrtal smernice sprememb na bolje, je lansko leto upravičil sloves največjega osrednjega dogodka o prihodnosti poslovnega okolja v Sloveniji. Tudi letos bo dogodek postregel s številnimi rešitvami, ki vam bodo pomagale do boljših poslovnih rezultatov in večje učinkovitosti.

Skozi številne zanimive predstavitve domačih in tujih strokovnjakov bomo predstavili konkretne rešitve in storitve, ki prinašajo dodano vrednost poslovanju, dogodek pa zaključili z navdihujočim gostom.

V IBM-u živimo SPREMEMBE. Zato vas vljudno vabimo, da skupaj ustvarimo spremembe PRIHODNOSTI.


Oglejte si utrinke z lanskega dogodka Ključ do rešitev:

Gledati video

Do Ključa do rešitev je še

Registrirajte se še danes


Testimoniali

Arhides

Podjetje Arhides d.o.o. stremi k novitetam in optimizaciji ponudbe za obstoječe in potencialne naročnike. Na IBM dogodkih smo tradicionalno prisotni kot partner, ki prispeva pomemben delež k celoti dogodka. Na letošnjem Ključu do rešitev smo se odločili, da vam razkrijemo prihodnost. Ne verjamete? Zagotovite si vstopnico za filmsko premiero, za vse ostalo poskrbimo mi.

KOPA

KOPA verjame, da lahko s partnerstvom z IBM-om in celovitimi informacijskimi rešitvami za vsa področja poslovanja, pomaga vsem obiskovalcem dogodka, da najdejo »ključ do rešitev«. Naše rešitve povezujejo tehnologije, procese in ljudi. Le takšni povezani sistemi omogočajo napredek in preboj v poslovanju. Ob enem pa verjamemo, da lahko s sodelovanjem naredimo svet boljši in prijaznejši.

Marmis

Marmis je distributer z dodano vrednostjo za IBM programsko opremo. Naše delo je v celoti usmerjeno v podporo poslovnim partnerjem v Sloveniji, dolgoletne izkušnje v distribuciji pa so nam v pomoč pri iskanju najkakovostnejše rešitve za vsakogar.

NIL

Ključ do uspeha IKT podjetja je danes ta, da se zaveda pomemnosti poslovnih koristi njegovih rešitev. Podpora poslovni uspešnosti naših strank, je tudi pri nas na prvem mestu. IBM že vrsto let s svojimi aktivnostmi ozavešča in prenaša najboljše svetovne poslovne prakse v slovensko gospodarstvo in to miselnost v podjetju NIL z veseljem podpiramo.

Unistar LC

»V zadnjih letih pogosto slišimo, da so nenehne spremembe edina stalnica. Obvladovanje teh sprememb podjetjem omogoča predvsem informacijska tehnologija. Prav zato je nujno, da podjetja ter posamezniki stremijo k enostavni in učinkoviti rabi informacijske tehnologije. Zato v podjetju Unistar s svojo prisotnostjo podpiramo vse najpomembnejše poslovne dogodke s področja obravnave prihodnost poslovnega okolja. S svojo storitveno znamko Unistar PRO smo prisotni tam, kjer so doma profesionalnost, progresivnost in pripravljenost na prihodnost.«

Telekom Slovenije

Svet telekomunikacij je svet hitrih sprememb, v katerem uspevajo le najboljši. Pri tem je pomembno načrtno in strokovno delo, poznavanje trendov, nenehen razvoj in sposobnost hitrega prilagajanja tako v panogi kot v širšem gospodarskem okolju. V Telekomu Slovenije se zavedamo pomena pripravljenosti na spremembe, zato kot celoviti IKT ponudnik podpiramo izmenjavo različnih znanj, pogledov in izkušenj, kar udeležencem omogoča dogodek Ključ do rešitev.

S&T Slovenija

V podjetju S&T Slovenija svojim strankam nudimo zanesljive, fleksibilne, lažje dostopne in varne rešitve, s čimer jim omogočamo, da uporabljajo inovativne in prilagojene IT rešitve, ki pozitivno vplivajo na učinkovitost njihovega poslovanja ter posledično na njihove poslovne rezultate. Stavimo na predanost in vrhunsko znanje zaposlenih ter na inovativne, k stranki usmerjene rešitve, ki jim omogočajo izboljševanje. Naši zaposleni so naš največji kapital in hkrati ključni nosilci naše poslovne strategije. Gre za vrhunske strokovnjake, ki lahko še tako zahtevne naloge opravijo z odliko. Pa naj gre za postavitev podatkovnega centra, informacijsko varnost, omrežno infrastrukturo, zunanje izvajanje storitev ali pa svetovanje na področju finančnega in kadrovskega managementa ter oblikovanje rešitev za proizvodna in logistična podjetja.

Spremljajte nas

Spremljajte Ključ do rešitev na našem Twitter profilu


Twitter @IBMSlovenija