[an error occurred while processing this directive]

Ju mer data du har, desto bättre ser du.

 

Samla värdefulla insikter, snabbt och kostnadseffektivt, från all din information

Dataexplosionen är inte längre någon nyhet. Det mest anmärkningsvärda är att så få företag är förberedda på hur de ska använda sina data som grund för sunda och snabba affärsbeslut. Trots att miljontals dollar investeras i data och datalagring säger 77 % av cheferna i undersökningen att de inte har realtidsinformation för att fatta viktiga affärsbeslut.

Morgondagens mest framgångsrika företag kommer att behöva få nya insikter från både traditionella och otraditionella datakällor, snabbt och billigt.

IBMs lösningar är utformade för att göra det - och mycket mer. Med en komplett plattform som uppfyller en rad olika behov, från traditionell djup- och driftsanalys till de nya områdena av Hadoop-baserad analys av strömmande data, kan vi hjälpa företag att bygga och utveckla deras ekosystem av stora data i en takt som passar för verksamheten.

Dessutom är det bara IBM som kan erbjuda en komplett plattformslösning som bidrar till att minska den tekniska risken och sänka den totala ägandekostnaden.Fem sätt att få ut mer värde från ditt datalager

Öka rörligheten, förbättra prestanda och minska ägandekostnaden. Läs 'Thinking outside the data warehouse'.


Fem sätt att få ut mer värde från ditt datalager

Öka rörligheten, förbättra prestanda och minska ägandekostnaden. Läs 'Thinking outside the data warehouse'.


Talk to us | Call and discuss your needs | 800-966-9875 | Priority code: 101MY1HW

Relaterat innehåll