Service Oriented Architecture - SOA

Service Oriented Architecture de la IBM: Abordarea Smart SOA

Service Oriented Architecture (SOA) este o abordare de arhitectură IT axată pe business, care permite integrarea afacerii sub forma unor taskuri de business repetabile, sau servicii. Cu abordarea Smart SOA, puteţi să obţineţi valoarea la fiecare nivel al procesului SOA, de la proiectele departamentale până la iniţiativele care vizează întreaga companie.

Reinventaţi-vă afacerea

Fără nicio îndoială: Modificările rapide, competiţia acerbă şi aplatizarea continuă a economiei mondiale au urgentat necesitatea unei agilităţi superioare a afacerii. Companiile care sunt considerate câştigătoare, formează o nouă clasă de organizaţii, cu adevărat agile: companiile integrate global. Cum? Prin livrarea unei valori unice, folosirea puterii globalizării şi elaborarea unei strategii de componentizare.
Aceste organizaţii au înţeles că folosirea arhitecturii orientate spre servicii (SOA) reprezintă metoda ideală de a asigura o agilitate durabilă. Pentru a concura cu eficienţă, ele au nevoie de abilitatea de a răspunde rapid şi eficient la schimbări, oportunităţi şi ameninţări.

Vă prezentăm abordarea Smart SOA

Dintre aceste organizaţii, cele mai mari succese le obţin cele care implementează SOA, axându-se pe valoarea de business şi folosesc tehnici testate şi cu valabilitate dovedită. Abordarea Smart SOA reprezintă un set de principii directoare elaborat de IBM pe baza experienţei unice pe care am dobândit-o lucrând cu peste 6550 de clienţi care au ales ofertele noastre SOA.
Abordarea Smart SOA oferă avantaje atât pentru afacere, cât şi pentru IT, prin extinderea valorii de business a implementării de la proiectele elementare la cele avansate. Abordarea Smart SOA necesită ca fiecare proiect să fie simplu şi robust, eliminându-se complexitatea inutilă şi construindu-se o fundaţie solidă pentru dezvoltarea viitoare.

Ce vă oferim

Nou în domeniul SOA?

Aţi mai lucrat cu SOA?

Cunoaşteţi problemele reale, soluţiile reale şi rezultatele reale

În atenţie:

Smart SOA

INNOV8 2.0

Accesaţi simulatorul interactiv 3-D BPM

Smart Work with SOA. Descărcaţi cartea (US) Service Oriented Architecture For Dummies. Mini eBook: SOA for Dummies. Descărcaţi acum (US) IBM Smart SOA Day. Aflaţi mai multe

Resurse

Broşura WebSphere