Iniţiativa Academică la IBM Innovation Centers

Iniţiativele Academice IBM fac parte dintr-un program global, inovator, prin care se colaborează cu personalul universitar pentru însuşirea de către studenţi a cunoştinţelor de IT necesare pentru a concura şi pentru a ţine pasul cu modificările de la locul de muncă aflat mereu în schimbare şi pentru a fi pregătiţi pentru joburile de mâine.
Această iniţiativă oferă o gamă largă de beneficii pentru pregătirea tehnică, care pot fi scalate pentru a îndeplini obiectivele majorităţii instituţiilor de educaţie, instituţii care variază de la universităţi mari la colegii ale diverselor comunităţi.

Principalele obiective ale Iniţiativei Academice IBM pentru învăţământul superior sunt legate de îmbunătăţirea competenţelor, prin utilizarea de tehnologii software avansate şi echipamente de calcul performante şi prin promovarea cercetării împărţite între universităţi şi IBM şi a inovaţiilor pentru o planetă mai inteligentă.

Echipa Iniţiativei Academice şi IBM Innovation Centre din Bucureşti au dezvoltat în 2010, împreună cu Universitatea Politehnică Bucureşti şi cu Universitatea de Vest din Timişoara, un important proiect IBM CEEMEA Open Collaborative Research (OCR), ce implică IBM CAS Center din Cairo şi şapte universităţi tehnologice de top: "Crearea unei reţele de competenţe în HPC pentru infrastructura Blue Gene / Cadru de lucru aplicat, multi-scale, pentru previziuni meteorologice şi avertizare timpurie legată de mediu înconjurător".

Acest proiect de importanţă majoră pentru o educaţie mai inteligentă şi o cercetare la nivel de excelenţă în regiunea noastră va fi de asemenea sprijinit de programele University Relations "Country Project" ale IBM.

Echipa Iniţiativei Academice şi IBM Innovation Centers găzduiesc evenimente pentru comunitatea academică în centrele noastre din întreaga lume.

Vă rugăm să contactaţi centrul dumneavoastră local sau persoana de contact a Iniţiativei Academice IBM pentru datele evenimentelor sau, dacă doriţi, programaţi un tur al centrului local IBM Innovation Center pentru a familiariza personalul dumneavoastră şi studenţii cu noi moduri de a gândi şi de a aplica tehnologia unor probleme legate de afaceri.

Aflaţi astăzi beneficiile şi ofertele Iniţiativei Academice IBM. Contactaţi IIC România la adresa iic_bucharest@ro.ibm.com

Alăturaţi-vă comunităţii Iniţiativei Academice în My developerWorks

Vă stăm la dispoziţie

Modalităţi simple de a obţine răspunsuri la obiect.

IBM Global Financing

Plati lunare cu dobanda 0%