Bransjespesifikke programvareløsninger

IBM har kombinert forretningsekspertise og teknisk ekspertise
for å skape bransjespesifikke løsninger som transformerer
virksomheter og gir reell verdi for forretningsdriften.

IBM-programvare gir fordeler

IBMs mellomvare, bransjespesifikke mellomvare, nettverk av ISV-partnere med egen programvare og bransjeekspertise gir til sammen det programvaremiljøet som kreves i on-demand business. IBMs bransjeløsninger for mellomvare utnytter vår ekspertise i utrulling av prisbelønte produkter som dekker spesifikke behov i din bransje.

Enten det er på områder som Business Integration, Content Management, Business Intelligence, Dynamic Workplaces eller andre mellomvarefunksjoner, har IBM bransjeløsningene som hjelper deg med å møte utfordringene i dagens globale miljø.

Bransjeløsninger fra IBM kan hjelpe din virksomhet med å forbedre seg til, og å blomstre i en ny verden av on-demand.

IBM programvare-løsninger for Business Partnere

IBM Software og våre Business Partnere leverer løsninger til tusenvis av virksomheter verden over. Disse løsningene skaper daglig merverdi hos våre kunder i form av blant annet mer effektive interne og eksterne forretningsprosesser, optimering av innkjøp og lagerbeholdning, styrkede kunderelasjoner, reduserte leveringstider, utvikling av nye forretningsområder og hurtigere interne og eksterne kommunikasjonsveier. Vi kunne fortsette å ramse opp.

Vi er her for å hjelpe

Enkle måter å få de svarene du trenger.