IBM Smarter Business 2012

Partnere og utstillere

Affecto Affecto er Nordens ledende leverandør innen Business Intelligence- og Information Management-løsninger.

Vi tilbyr tjenester innen Rådgivning, Implementering, Software, Support, Kurs og Service Management. Vår kompetanse er basert på mer enn 15 års erfaring med å implementere løsninger hos Nordens mest krevende kunder og nært samarbeid med markedets ledende teknologipartnere.
www.affecto.no
Arrow ECS Arrow ECS - En kompetent partner som tilfører verdi
Arrow ECS er blant Europas ledende distributører av forretningskritiske IT-løsninger. Vi er en verdiøkende distributør (VAD), som gjør mye mer enn bare å flytte produkter fra produsenter til kunder.

Vårt fokus er å skape vekstmuligheter for våre samarbeidspartnere, uansett om de befinner seg i den ene eller den andre enden av leveransekjeden. Derfor har vi i Arrow ECS investert mye i å skape et kompetansesenter med ekspertise innenfor produkter, markedsføring, support og utdannelse.
www.arrowecs.no
Atea Ved å sette kunden i sentrum har Atea blitt IBMs største nordiske partner. Da Atea i tillegg er Nordens ledende leverandør av IT infrastruktur, har vi mange kompetente og høyt sertifiserte konsulenter som hjelper våre kunder med integrasjon av løsninger i forretningskritiske miljøer, IT service og outsourcing.
www.atea.no
Avella Avella AS er et norsk rådgivings- og konsulentselskap som leverer spisskompetansetjenester innen integrasjon og arkitektur. Avella bidrar til at de virksomhetene vi jobber for utnytter sine ressurser optimalt, gjennom et effektivt samspill mellom prosesser, systemer og organisasjon. www.avella.no
Azlan Azlan er et forretningsområde i Tech Data og en ledende distributør innenfor nettverk, kommunikasjon, server, lagring og programvare. Vår forretningsidè bygger på å levere verdiskapende tjenester i kombinasjon med effektiv distribusjon av produkter og løsninger fra ledende leverandører som IBM, Cisco, HP, VMware og Oracle. Vi hjelper virksomheter av alle størrelser med å få tilgang til siste teknologi og tilbyr en rekke tjenester, inkludert kanalutvikling, markedsføring, salg, opplæring og sertifisering.
Tech Data Azlan støtter og utvikler våre kanalpartnere med å oppnå sine mål. www.techdata.no
Inmeta Crayon Inmeta Crayon har fokus på rådgivning til virksomheter med komplekse IT behov. Forretningsfokus ligger innen lisensrådgivning, konsulenttjenester og kurs. Inmeta Crayon vektlegger seniorkompetanse for å sikre at våre kunder får råd som gir varige gevinster.
www.inmetacrayon.com
Enfo Enfoer et ledende nordisk IT-selskap med over 45 års erfaring med utvikling av IT-løsninger og IT-konsepter. Vår dybdekompetanse gjør forretningsprosesser enklere, mer elegant og smartere. Besøk enfo.se for mer informasjon om kvaliteten på arbeidet vi tilbyr og våre tjenester:
www.enfo.se
Enonic Enonic er et programvareselskap som leverer en web-plattform for utvikling av større virksomheters web løsninger. Fleksibilitet i innholdsstyring, portalvalg samt bruk av plugins og APIer for integrasjon gir brukerne en optimal webopplevelse (WEM). Integrert med IBM Connections har Enonic et sosialt intranett med fleksibel innholdspublisering.
www.enonic.no
Evry EVRY er Norges største og Nordens nest største IT-tjenesteselskap. Våre 10 000 ansatte sørger for at EVRY daglig leverer IT-tjenester fra 21 norske og 50 nordiske byer til om lag 14 000 kunder i offentlig sektor og privat næringsliv. EVRY er resultatet av Nordens største IT-fusjon noensinne.
www.evry.com
Innovatec Innovatec leverer kompetanse og tjenester innen effektivisering og automatisering av forretningsprosesser. Vår spesialisering er å gjøre virksomhetens kunnskapsmedarbeidere mer effektive i sine gjøremål ved bruk av tjenesteorienterte og regelbaserte verktøy. Vi leverer konsulenttjenester som strekker seg fra analyser av potensielle effektiviserings/automatiserings gevinster til design, utvikling og produksjonssetting av ferdige løsninger.
www.innovatec.no
Tieto Intelcom er en kunnskapsbedrift som leverer løsninger innen Data Governance, Datakvalitet, Master Data Management og Business Analytics. Intelcom har kontorer i Oslo, Bergen og Lyngby (DK). Vår forretningsidé er å tilby informasjonstjenester som gjør kundene våre i stand til å forenkle og forbedre sine forretningsprosesser ved å gi tilgang til korrekt og relevant informasjon til riktig tid.
www.intelcom.no
Mnemonic mnemonic as er en av Nordens største leverandører innen IT- og informasjonssikkerhet. Vi leverer produkter og tjenester til de største virksomheter innen privat og offentlig sektor. Vi er i dag 100 fagpersoner og har kontorer i Oslo, Sandnes, Trondheim og Stockholm.
www.mnemonic.no
Rav RAV Norge AS er et ledende kompetansesenter innen fagfeltet helhetlig virksomhetsstyring. Vi har dokumentert spisskompetanse og lang erfaring. Vi tilrettelegger effektive verktøy og metoder som understøtter forretningsprosessene. Dette gir kunden en unik innsikt på tvers av alle sine systemer. Dermed kan det tas raskere og bedre beslutninger.
www.rav.no
RedOcean Red Ocean Group er et konsulentselskap som leverer tjenester innen forretningsrådgivning, ytelsesmålinger, beslutningsstøtte og analyse. Våre seniorkonsulenter arbeider med løsninger som Unica, TeaLeaf, Coremetics, SPSS, Compuware og Tableau. Alle våre konsulenter har lang erfaring fra anerkjente konsulentselskaper.
www.redocean.no
Peanuts Peanuts er et ungt konsulenthus lokalisert i Stavanger, og teller 45 ansatte. Vi har sterk kompetanse innen løsninger og infrastruktur. Spesielt innen lagring og backup har vi et av de sterkeste fagmiljøene i Norge. Vi samarbeider dedikert med IBM, foruten et sterkt engasjement med Microsoft og Apple.
www.peanuts.no
Accenture Accenture er et globalt konsulentselskap som leverer tjenester innenfor rådgivning, teknologi og outsourcing. Vi leverer nyskapende løsninger og samarbeider med kundene, slik at de kan realisere sine visjoner og skape verdi for seg selv. Med vår omfattende bransjeekspertise, våre globale ressurser og vår erfaring innenfor konsulentvirksomhet og driftsutsetting kan vi mobilisere de riktige menneskene og den nødvendige kompetansen for å hjelpe våre kunder til å bli virksomheter med høy prestasjonsevne.
www.accenture.no
ThatsIT ThatsIT leverer ende-til-ende IBM Storage løsninger i det norske markedet. Vi er fremst på IBM Storage kompetanse og skreddersyr løsninger for deres behov. ThatsIT er en løsningsorientert partner for kunder med små og store datautfordringer.
www.thatsit.no
Tieto Tieto er Nord-Europas ledende IT-tjenesteselskap, og vi leverer IT, FOU- og konsulenttjenester. Våre spesialiserte IT-løsninger og -tjenester skaper, sammen med en sterk teknologisk plattform av løsninger, konkurransefortrinn for våre lokale og globale kunder. Vi arbeider tett med våre kunder, forstår deres unike behov og er en viktig partner i deres endringsprosesser. Med over 18 000 fagfolk er vårt mål å bli en ledende tjenesteleverandør gjennom å levere den beste tjenesteopplevelsen med IT.
www.tieto.no
Theilgaard Mortensen Theilgaard Mortensen er Nordens ledende IT-virksomhet innen implementering av og rådgivning rundt intelligente og brukervennlige e-handelsløsninger til alle kanaler. Kundene er virksomheter som ønsker å arbeide strategisk med salg innenfor B2B og B2C.
www.tmnet.no
Watchcom Security Group AS Watchcom er en langsiktig partner innen informasjonssikkerhet som sikrer dine verdier på en profesjonell og kompetent måte. Jobben vår er å beskytte kundene våre mot datainnbrudd som fører til tap av sensitive opplysninger, misbruk og skadeverk.
www.watchcom.no

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, ta kontakt med:

Kristoffer Rosenmeier

Christoffer Andersen, Prosjektleder

Møt IBM i sosiale medier: