IBM BusinessConnect 2014

Reisen til et smartere Norge

Takk for din deltagelse!

IBM BusinessConnect 2014
Smarte løsninger og inspirerende møter!

Tusen takk til alle som deltok på IBM BusinessConnect 2014.
Det var flott å se så mange mennesker på tvers av de ulike bransjer samlet på ett sted. Teknologi gir unike muligheter, og Big Data er den nye naturressursen! Arne Norheim

Vi sitter på en utømmelig kilde av data som vokser i rekordfart, og har et hav av muligheter foran oss. Med IBMs teknologi kan Norge bli smartere. Mobile enheter koblet sammen med tjenester som gjør det enklere å fungere. Smarttelefoner og nettbrett for oss vanlige brukere, effektivisering og innovasjon for næringslivet - og fremfor alt effektivisering innenfor offentlig sektor.

Vårt ønske er at du sitter igjen med ny kunnskap, nye kontakter og har blitt inspirert til å bli med oss på reisen til et smartere Norge.

Dersom du ikke hadde muligheten til å ta del i alle de interessante og lærerike foredragene, så kommer du til å finne det meste av materialet her i løpet av kort tid.

Takk for at du delte dagen med oss!

Hilsen Arne Norheim
Administrerende direktør, IBM Norge


Se video fra dagen

Ta del i høydepunktene fra dagen

se video (00:03:13)se video (00:03:13)

BusinessConnect byr på spesifikke presentasjoner for din rolle:

”Jeg er opptatt av teknologi som driver effektivisering og fornying av samfunnet. Teknologi som gjør livet vårt lettere og gir oss hjelp til å forstå hva som skjer rundt oss både for virksomheter og oss som personer.”

Loek Vredenberg
Teknologisjef
IBM Norge AS

”I en stadig mer kompleks og global verden er adgang til korrekt og detaljert informasjon til riktig tid kritisk viktig for CFO. Med data i forskjellige formater som kommer fra et hav
av kilder, er business analytics
verktøyet som sikrer at data
struktureres og analyseres.
Dermed får vi det optimale beslutningsgrunnlaget frem.”

Emil Stampe
Økonomisjef
IBM Norge AS

”Å forstå og nå ut til akkurat mine kunder på en måte som tiltaler dem, tror jeg kommer til å bli avgjørende for å lykkes fremover.”


Yvonne Meier
Markeds- og
kommunikasjonssjef
IBM Norge AS

”Jeg kan se at Social Business og Big Data kommer til å endre den måten vi jobber professjonelt med HR. Adgangen til data gir et helt nytt grunnlag for hvordan vi som ledere og HR-ansvarlige kan ta beslutninger i fremtiden.”

Ingrid Sanne
HR Partner
IBM Norge AS


Dagen vil være strukturert rund disse fire temaene:


Har du spørsmål? Kontakt:

Line Kleppe Sørensen Line Kleppe Sørensen
Eventansvarlig


+47 958 68 480 +47 958 68 480

Hold deg oppdatert på IBM Business Connect

#IBMBC14NO
#ibmnorgeEvry. Atea. Crayon. MaaS360.

Arrow. Intelcom. Intility. Theilgaard.

Trigcom. Sigma. Pedab.

RAV

Book et personlig møte

  • I år tilbyr BusinessConnect også muligheten til å booke 15 minutter personlige møter. Eksperter fra både IBM og våre business partnere vil være tilgjengelig gjennom dagen.Cloud

Alle snakker om Cloud, men ikke alle behov er like og behov for tilpasninger er viktig. Vil du oppnå konkurransefortrinn ved å komme raskt i gang med nye prosjekter? Bedre økonomi ved utrulling av nye applikasjoner grunnet skalering av dine løsninger. IBM tilbyr gode løsninger ved Public, Hybrid og Private Cloud.Big Data & Analytics

Få konkurransefortrinn ved å kunne forutse kundenes behov og lese trender i markedet. På denne måten kunne reagere først og med best mulig forutsetning.

Vi har kun sett konturene av den enorme forandringen som Big Data og Analytics vil skape i vår måte å drive forretning på. Med innsikt fra data som kommer fra både strukturert og ustrukturert data, både internt og eksternt, vil det være kunnskap og innsikt som driver virksomheten eller organisasjonen fremover.Mobile

Mange av oss beveger oss mot å ha en reell mobil forretnings-strategi. Det er lurt. Det selges flere mobile enheter enn det fødes barn i verden. I snitt sjekker vi mobilen 150 ganger hver dag. Vi forventer i vårt private liv at det skal finnes en brukervennlig app for alt, nå er denne umiddelbare tilgangen også på vei inn i vårt arbeidsliv. Utfordringene som sikkerhet, regler og prosesser spiller en stor rolle for utviklingen. Men ta en dialog med IBM som toppet Magic Quadrant, av Gartner i Juli 2014Social Business

Social Business handler ikke bare om valg av plattform. Det er en ny måte å handle og tenke på. Det handler om å sette mennesket i sentrum av organisasjonen og la samspillet mellom individer være styrende for transaksjonene vi gjør.

På tvers av bransjer, kjører bedriftsledere initiativer som strategisk integrerer sosiale samarbeidsverktøy med forretningsprosesser. Disse lederne erkjenner at sosiale verktøy tillater folk å dele og søke relevant innhold og kompetanse på nye måter. Som resultat kan forretningen gjøres raskere, rimeligere og mer effektivt.