IBM SolutionsConnect 2013

Turning Opportunity into Outcomes
4 juni
DeFabrique, Utrecht

Tab navigation

Deel dit evenement

Twitter Linkedin Facebook

Mobiele app

Download nu de IBM Connect Benelux mobiele app

QR Codes: Apple and Android.

BPSolutions adviseert ondernemingen en non-profit organisaties over het ontwerpen, inrichten en implementeren van complexe- en dynamische IT-infrastructuuroplossingen. Dit omvat alle benodigde hardware- en software systemen inclusief information management en beheersoftware. Hierbij voegt zij tevens de daad bij het woord door dit advies te vertalen in concrete oplossingen en deze te implementeren. BPSolutions heeft daarbij gekozen om zich primair te bekwamen in IBM-infrastructuuroplossingen, zowel op software- als op hardware gebied. Met deze strategie heeft BPSolutions door de jaren heen een bewezen trackrecord opgebouwd. Door haar gedreven houding en aanwezige kennis en ervaring, is BPSolutions sinds jaar en dag volledig gecertificeerd IBM Premier Business Partner en wordt door IBM beschouwd als een van haar strategische 'channel' partners.

BPSolutions Monitoring en Beheer ontzorgt de IT-afdelingen van ondernemingen van elk formaat door IT-infrastructuur monitoring- en beheerdiensten op afstand en on-site te leveren. De doelstelling is een stabiele infrastructuur met de hoogst mogelijke beschikbaarheid. Het motto is: 'Always Up'. Door het gebruik van bewezen monitoring tools in combinatie met ervaren mensen en ITIL 'best practices' worden problemen vroegtijdig gesignaleerd en waar mogelijk voorkomen. http://www.bpsolutions.nl
http://www.bpsolutions.nl

SecureLink is een vooraanstaande Benelux georiënteerde security en networking integrator met vestigingen in Nederland en België en ruim 100 specialisten. SecureLink is financieel gezond, is voorzien van de Graydon Financieel Gezond Bedrijf Award en groeit sterk. SecureLink onderscheidt zich door haar geïntegreerde security en networking specialisatie, voorname vendor statussen, managed services en hoge klanttevredenheid.

Smart Information Solutions levert geïntegreerde oplossingen om Business Intelligence (reporting) en Business Analytics (statistisch en predictive) omgevingen optimaal te laten performen tegen de juiste prijs.

Synobsys, Premier Business Partner IBM, ondersteunt organisaties bij het behalen van strategische doelstellingen. Een onderdeel is het optimaliseren en flexibel maken van IT- en bedrijfsprocessen. Synobsys levert maatwerkoplossingen die de kwaliteit van uw dienstverlening en informatievoorziening waarborgen. Ook levert zij met Go John maatwerkprocessen in de Cloud binnen 30 dagen

Advanced Programs

Advanced Programs wordt als bedrijf betrokken bij integratie en migratie werkzaamheden, waarbij de in het verleden opgebouwde kennis van de diverse midrange IBM systemen gecombineerd wordt met moderne op J2EE, .Net gebaseerde technologie platforms en externe (Cloud) service diensten. Hierbij kunnen bestaande business logica worden getransformeerd, geïntegreerd en onderhouden op basis van hedendaagse managementmethodes.

Benodigde specifieke kennis ter ondersteuning van het beheersen van de informatie kwaliteit binnen de organisatie is vanuit Advanced Programs aanwezig in combinatie met een aantal geselecteerde oplossingen op het gebied van information governance. Daarbij worden het analyseren en optimaliseren van grote hoeveelheden data vanuit Advanced Programs op projectbasis uitgevoerd. Als Business Partner van IBM worden in de oplossingen IBM Infosphere en IBM Netezza producten ingezet ter ondersteuning van complexe datawarehouse omgevingen.

Naast een projectmatige aanpak kan Advanced Programs behulpzaam zijn bij het tijdelijk ondersteunen van activiteiten op het gebied van business development, projectmanagement, programmeren, data-analyse en infrastructurele vraagstukken. Ook behoort het gedeeltelijk overdragen van een aantal automatiseringstaken naar Advanced Programs tot de mogelijkheden. In de vorm van bijvoorbeeld een 24/7 Managed Service dienstverlening met optionele aanvullingen als help- en servicedesk.

“Advanced Programs makes your business more transparent”

Devoteam is een onafhankelijke ICT-dienstverlener voor overheden en bedrijven. Devoteam is sinds 1997 actief in Nederland en al meer dan 10 jaar bezig IBM Tivoli BSM oplossingen. De 160 medewerkers werken vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam en vanuit de vestiging in Den Haag. Devoteam Nederland is onderdeel van de Devoteam Groep en beschikt daarmee over een internationaal kennisnetwerk van ongeveer 4500 consultants in meer dan 20 landen.

Met ruim 120.000 mensen in 40 landen is Capgemini wereldwijd een van de meest vooraanstaande aanbieders van consulting-, technology- en outsourcingdiensten. In 2011 rapporteerde Capgemini Group een omzet van 9,7 miljard euro. Samen met zijn klanten creëert en realiseert Capgemini resultaatgerichte business- en technologyoplossingen, toegesneden op de klantbehoefte. Als een cultureel diverse organisatie heeft Capgemini zijn eigen onderscheidende manier van werken, de Collaborative Business ExperienceTM. Hierbij maakt Capgemini gebruik van het wereldwijde leveringsmodel Rightshore.

Tectrade is ruim twintig jaar actief op het gebied van infrastructuur en private cloud oplossingen, strategische consultancy en managed services op het gebied van data protection, back-up en recovery, storage en serverconsolidatie. Tectrade heeft als doel risico en compliance in kaart te brengen en te optimaliseren, performance en beschikbaarheid van IT omgevingen te verbeteren terwijl kosten worden beperkt.
Voor meer informatie bezoek www.tectrade.nl