IBM SolutionsConnect 2014

Inspelen op het digitale tijdperk

Primary tab navigation

IBM SolutionsConnect wordt georganiseerd in samenwerking met onze gewaardeerde Business Partners.

Heeft u interesse in de sponsor mogelijkheden, neem dan contact met ons op.


Copaco Copaco
Copaco is distributeur in de Benelux en Frankrijk van informatie- en communicatietechnologie (ICT), waaronder cloud services, software, computers, printers, netwerken, datastorage, mobiele telefonie, industriële en consumentenelektronica en services. Ook IBM is onderdeel van het brede portfolio. ICT-resellers kunnen bij Copaco terecht voor een breed scala aan IBM-oplossingen en persoonlijk advies.


e-office. digital workspace e-office
e-office helpt organisaties slimmer, slagvaardiger en flexibeler te zijn door de inzet van een digital workspace. Dit doen we met techniek, consultancy en training. We geloven dat kennis delen en samenwerken essentieel zijn voor moderne organisaties. Daarbij staan mensen voorop.

Meer over e-office vind je op www.e-office.com .


i3. Intelligence in Information i3, Intelligence in Information B.V.
i3 is specialist op het gebied van business intelligence (BI) & predictive analytics. Wij adviseren organisaties over het slim ontsluiten van data, innovatieve BI oplossingen en de toepassing van (predictive) analytics. Dit doen we vanuit de overtuiging dat data gedreven organisaties beter presteren!

www.i3.nl


Jibes. www.jibes.nl Jibes
Jibes provides knowledge capabilities to deliver the most appropriate solution for governing and managing your critical data assets within and beyond the enterprise. Primarily to support you in the full utilization of information as a strategic asset.IBM SolutionsConnect

Woensdag 19 november
DeFabrique, Utrecht


Deelname is kosteloos
Onze behoeften hebben een directe impact op veel klanten en andere mensen. IBM biedt ons inzichten om verbeteringen te realiseren.


Daniel van den Berg, Nedtrain

De kennis van IBM biedt toegevoegde waarde: je krijgt inzicht in de technologische aspecten waar je rekening mee moet houden en vanuit welke invalshoek je ze het beste benadert.


Tony de Goeij, Omron Europe

Het is heel waardevol om te horen hoe collega’s over bepaalde zaken denken en hoe ze die aanpakken.


Kevin Duijndam, KLM

We weten precies wat we willen, maar niet of we dit met ons systeem kunnen realiseren. Samenwerken met IBM en zijn partners helpt om onze visie te realiseren.


Bianca de Jong-Nell, GE Energy

Stel uw vragen:

IBM SolutionsConnect BeNeLux 2013

IBM Solutions Connect 2013. Turning Opportunity into Outcomes. Play the video (00:04:27)

Praat mee:

#IBMSCNL
@ConnectBenelux

Community App:

QR codes for smartphones. iOS and Android.

iOS
Android
IBM Connect Benelux webversion

Deel deze informatie: