IBM SolutionsConnect 2014

Inspelen op het digitale tijdperk
Dank voor uw deelname en tot volgend jaar!

Primary tab navigation

IBM SolutionsConnect werd georganiseerd in samenwerking met onze gewaardeerde Business Partners.Avensus. Driven by control

AvensusCopaco

Copaco
Copaco is distributeur in de Benelux en Frankrijk van informatie- en communicatietechnologie (ICT), waaronder cloud services, software, computers, printers, netwerken, datastorage, mobiele telefonie, industriële en consumentenelektronica en services. Ook IBM is onderdeel van het brede portfolio. ICT-resellers kunnen bij Copaco terecht voor een breed scala aan IBM-oplossingen en persoonlijk advies.


e-office. digital workspace

e-office
e-office helpt organisaties slimmer, slagvaardiger en flexibeler te zijn door de inzet van een digital workspace. Dit doen we met techniek, consultancy en training. We geloven dat kennis delen en samenwerken essentieel zijn voor moderne organisaties. Daarbij staan mensen voorop.

Meer over e-office vind je op www.e-office.com .


i3. Intelligence in Information

i3, Intelligence in Information B.V.
i3 is specialist op het gebied van business intelligence (BI) & predictive analytics. Wij adviseren organisaties over het slim ontsluiten van data, innovatieve BI oplossingen en de toepassing van (predictive) analytics. Dit doen we vanuit de overtuiging dat data gedreven organisaties beter presteren!

www.i3.nl


Jibes. www.jibes.nl

Jibes
Jibes provides knowledge capabilities to deliver the most appropriate solution for governing and managing your critical data assets within and beyond the enterprise. Primarily to support you in the full utilization of information as a strategic asset.


Smart Information Solutions

i3 Vianen
Smart Information Solutions creëert toegevoegde waarde voor organisaties door ze optimaal gebruik te laten maken van hun data en deze op een slimme manier in te zetten ter ondersteuning van hun bedrijfsdoelstellingen. Dankzij onze oplossingen, waarin diepgaande expertise van informatie management en workloads samenkomt met toonaangevende hardware- en softwaremerken uit de markt, hebben onze klanten op elk moment toegang tot de juiste informatie om de juiste beslissingen te nemen. Onze oplossingen dragen bij aan een adaptieve organisatie die snel goed onderbouwde beslissingen kan nemen en adequaat weet in te spelen op veranderingen en kansen.Solipsis. Comfort Class in ICT

Solipsis
Solipsis is als premier partner van IBM Cognos een ervaren specialist op het gebied van managementinformatie en business intelligence. Zowel ontwikkeling van maatwerk als implementatie van standaardoplossingen als combinaties daarvan zijn mogelijk. Solipsis maakt daarbij gebruik van bewezen tools, zoals IBM Cognos BA, IBM Cognos Express en NetVisn. Ook zorgt ze voor de trainingen, service en support. Wel zo comfortabel.

www.solipsis.nlIBM SolutionsConnect

Woensdag 19 november
DeFabrique, Utrecht

SolutionsConnect impressies 2014
WATSCOOKING!

Bepaal wat IBM's Chef Watson serveert tijdens IBM SolutionsConnect 2014. Stem nu op je favoriete gerecht en zet IBM's Chef Watson aan het werk!

QR codes for smartphones. iOS and Android.

iOS
Android
IBM Connect Benelux webversion
Onze behoeften hebben een directe impact op veel klanten en andere mensen. IBM biedt ons inzichten om verbeteringen te realiseren.


Daniel van den Berg, Nedtrain

De kennis van IBM biedt toegevoegde waarde: je krijgt inzicht in de technologische aspecten waar je rekening mee moet houden en vanuit welke invalshoek je ze het beste benadert.


Tony de Goeij, Omron Europe

Het is heel waardevol om te horen hoe collega’s over bepaalde zaken denken en hoe ze die aanpakken.


Kevin Duijndam, KLM

We weten precies wat we willen, maar niet of we dit met ons systeem kunnen realiseren. Samenwerken met IBM en zijn partners helpt om onze visie te realiseren.


Bianca de Jong-Nell, GE Energy

Stel uw vragen:

Deel deze informatie: