IBM SolutionsConnect 2013

Maximo Comes To You
4 juni
DeFabrique - Utrecht

Navigatie primaire tab

Manage all your assets on a single platform

IBM Maximo Comes To You 2013 vond plaats op dinsdag 4 juni in DeFabrique in Maarssen bij Utrecht en trok meer dan 120 deelnemers. Nu is dit event voor het eerst samen met IBM SolutionsConnect 2013.

Oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst

Tijdens het event ontdekten de deelnemers hoe en waarom IBM Maximo hun bedrijf de oplossing biedt voor de uitdagingen van de toekomst. Op de agenda stonden de Strategie en Roadmap presentaties, waarbij aan de hand van praktijkverhalen en demonstraties updates gegeven werden over IBM Maximo.

De hele dag was er ook de gelegenheid om op de IBM Maximo Playground, experts en partners van IBM en collega’s van andere organisaties, te ontmoeten. Er werd dan ook veel kennis en ervaring uitgewisseld.

Hartelijk dank aan alle deelnemers, sprekers, partners, medewerkers en uiteraard aan alle sponsors voor hun bijdrage aan dit succesvolle event!

Deel dit evenement

Twitter Linkedin Facebook

Flash Demo Maximo Asset Management for Manufacturing Industries

In Manufacturing Industries, asset or equipment maintenance and repair is a mission-critical activity. In all industry segments as Aerospace & Defense, Automotive, Industrial Products or High-Tech Electronics, the management of critical assets and asset-related services is a critical challenge.