IBM SolutionsConnect 2013

Maximo Comes To You
4 juni
DeFabrique - Utrecht

Navigatie primaire tab

Deel dit evenement

Twitter Linkedin Facebook

Flash Demo Maximo Asset Management for Manufacturing Industries

In Manufacturing Industries, asset or equipment maintenance and repair is a mission-critical activity. In all industry segments as Aerospace & Defense, Automotive, Industrial Products or High-Tech Electronics, the management of critical assets and asset-related services is a critical challenge.

ZNAPZ is een gespecialiseerde IBM partner voor de Tivoli suite die zich, met meer dan 10 gecertificeerde consultants richt op de verkoop en technische ondersteuning van MAXIMO en Tririga. ZNAPZ levert specifieke enhancements die bedrijven helpen in specifieke toepassingen, zoals C55 een product van Copperleaf voor Asset Investment Planning & Management.

Stork Asset Management Consultancy works together with customers to get asset & maintenance management best practices (PAS55) implemented, contributing to better performance of their physical assets (in terms of higher output, lower cost, lower risk, better safety and lower environmental impact), by offering advice and assistance with implementation, based on clearly defined deliverables.
http://www.storktechnicalservices.com/en/services-solutions/asset-management-consultancy/

MaxGrip levert wereldwijd diensten en software op het gebied van Asset Performance Management. Ons strEAM+ platform is een module in Maximo EAM, die het mogelijk maakt om onderhoudsstrategieën te ontwerpen, optimaliseren en simuleren op basis van het RCM (Reliability Centered Maintenance) proces. MaxGrip is de enige aanbieder ter wereld die deze functionaliteit volledig in de Maximo user interface heeft geïntegreerd.
http://www.youtube.com/watch?v=zvZNH4CijXI (00:01:56)

Al 15 jaar levert MACS (Management Consultancy & Solutions) haar klanten software oplossingen gericht op het verhogen van prestaties van onderhoudsmanagement, IT Service Management en facility management. MACS is voor vele organisaties een betrouwbare partner die niet alleen kennis heeft van ontwikkelingen binnen de sector, maar tevens oplossingen aandraagt voor het leveren van een pakket op de zojuist genoemde gebieden. Zoals van een betrouwbare partner mag worden verwacht, beschikt MACS over bewezen implementatiemethodieken. Om haar klanten maximaal te kunnen bedienen heeft MACS vestigingen in zowel Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk als België
www.macsbv.nl

Gemba is een AAA geaccrediteerd business partner van IBM in Nederland en België, en sinds 1998 aktief op het gebied van implementatie van IBM Maximo Asset & Service management systemen, en het leveren van Services en Training rondom alle Tivoli producten. Gemba is tevens Authorized Independent Trainingspartner van IBM.

LAMA consultancy is een onafhankelijk adviesbureau dat organisaties ondersteunt bij het optimaliseren van onderhoudsprocessen. Als betrouwbare partner werken wij met vakmanschap aan het succes van onze opdrachtgevers. Door onze jarenlange ervaring kunnen we de eisen en wensen vanuit de organisatie uitstekend vertalen naar een juiste Maximo inrichting en implementatie.
www.lama-consultancy.nl