IBM SolutionsConnect 2014

Inspelen op het digitale tijdperk

Primary tab navigation

Inspelen op het digitale tijdperk

IT maakt in de komende jaren het grote verschil voor het succes van uw organisatie. Het samensmelten van technologieën leidt tot een radicale verandering in het gedrag van uw klanten. Dit maakt een totaal andere manier van werken en zakendoen noodzakelijk. Afwachten is geen optie: u moet nú mee in die ontwikkeling.

Zet de juiste stappen

Maar hoe doet u dat? Hoe bepaalt u de juiste prioriteiten? En hoe ondersteunt u vanuit IT de transformatie van uw organisatie naar het nieuwe digitale tijdperk? Bijvoorbeeld:

Profiteer van bewezen oplossingen en use cases

Laat u inspireren door experts, partners en klanten van IBM. Hun kennis en ervaring, gebaseerd op bewezen projecten, bieden u concrete handvaten om actie te ondernemen.

Kom naar IBM SolutionsConnect 2014 op 19 november in Utrecht. Met presentaties van de laatste trends, demo’s en use cases geeft dit unieke evenement inzicht in alle aspecten die van belang zijn om uw organisatie het nieuwe digitale tijdperk binnen te loodsen.

Tracks voor IT-management en technische specialisten

IBM SolutionsConnect 2014 biedt speciale tracks rond vraagstukken op het gebied van Big Data, Mobile & Social, Cloud en Security:

Waarom u IBM SolutionsConnect 2014 absoluut niet mag missenIBM SolutionsConnect

Woensdag 19 november
DeFabrique, Utrecht


Deelname is kosteloos
Onze behoeften hebben een directe impact op veel klanten en andere mensen. IBM biedt ons inzichten om verbeteringen te realiseren.


Daniel van den Berg, Nedtrain

De kennis van IBM biedt toegevoegde waarde: je krijgt inzicht in de technologische aspecten waar je rekening mee moet houden en vanuit welke invalshoek je ze het beste benadert.


Tony de Goeij, Omron Europe

Het is heel waardevol om te horen hoe collega’s over bepaalde zaken denken en hoe ze die aanpakken.


Kevin Duijndam, KLM

We weten precies wat we willen, maar niet of we dit met ons systeem kunnen realiseren. Samenwerken met IBM en zijn partners helpt om onze visie te realiseren.


Bianca de Jong-Nell, GE Energy

Stel uw vragen:

IBM SolutionsConnect BeNeLux 2013

IBM Solutions Connect 2013. Turning Opportunity into Outcomes. Play the video (00:04:27)

Praat mee:

#IBMSCNL
@ConnectBenelux

Community App:

QR codes for smartphones. iOS and Android.

iOS
Android
IBM Connect Benelux webversion

Deel deze informatie: