IBM SolutionsConnect 2014

Inspelen op het digitale tijdperk
Dank voor uw deelname en tot volgend jaar!

Primary tab navigation

Snelle technologische ontwikkelingen veranderen het gedrag van klanten en de manier waarop organisaties werken. Een transformatie naar het digitale tijdperk is nu noodzakelijk – afwachten is geen optie. Hoe geeft IT daar op de juiste manier invulling aan?

Tijdens IBM SolutionsConnect 2014 stond deze cruciale vraag centraal. IT-managers en technisch specialisten konden zich laten inspireren door experts, partners en klanten van IBM. Ze maakten nader kennis met bewezen oplossingen en kregen concrete handvaten om actie te ondernemen, op basis van presentaties van de laatste trends, use case en demo’s.

Inzicht in belangrijke thema’s
Het programma bood IT vanuit management- en technisch perspectief inzicht in de grote thema’s van vandaag:

Kennis uitwisselen en genieten
Er was volop gelegenheid om informeel kennis en ervaring uit te wisselen met experts en collega’s van andere organisaties. Speciale gast IBM’s Chef Watson zorgde daarbij met cognitive cooking voor culinaire hoogstandjes. Een live-uitzending van BNR’s ‘Zakendoen met’ zorgde voor een extra buzz op de eventvloer.

IBM SolutionsConnect vond plaats op 19 november in De Fabrique in Utrecht en trok meer dan 500 bezoekers. Hartelijk dank aan alle deelnemers, sprekers, partners, medewerkers en uiteraard aan alle sponsors voor hun bijdrage aan het succesvolle event!IBM SolutionsConnect

Woensdag 19 november
DeFabrique, Utrecht

SolutionsConnect impressies 2014
WATSCOOKING!

Bepaal wat IBM's Chef Watson serveert tijdens IBM SolutionsConnect 2014. Stem nu op je favoriete gerecht en zet IBM's Chef Watson aan het werk!

QR codes for smartphones. iOS and Android.

iOS
Android
IBM Connect Benelux webversion
Onze behoeften hebben een directe impact op veel klanten en andere mensen. IBM biedt ons inzichten om verbeteringen te realiseren.


Daniel van den Berg, Nedtrain

De kennis van IBM biedt toegevoegde waarde: je krijgt inzicht in de technologische aspecten waar je rekening mee moet houden en vanuit welke invalshoek je ze het beste benadert.


Tony de Goeij, Omron Europe

Het is heel waardevol om te horen hoe collega’s over bepaalde zaken denken en hoe ze die aanpakken.


Kevin Duijndam, KLM

We weten precies wat we willen, maar niet of we dit met ons systeem kunnen realiseren. Samenwerken met IBM en zijn partners helpt om onze visie te realiseren.


Bianca de Jong-Nell, GE Energy

Stel uw vragen:

Deel deze informatie: