IBM SolutionsConnect 2013

Content in Motion
4 juni
DeFabrique, Utrecht

Navigatie primaire tab

Deel dit evenement

Twitter Linkedin Facebook

Smarter Content

Met meer dan 125.000 mensen in 44 landen is Capgemini wereldwijd een van de meest vooraanstaande aanbieders van consulting-, technology- en outsourcingdiensten. In 2012 rapporteerde Capgemini Group een omzet van 10,3 miljard euro.
Samen met zijn klanten creëert en realiseert Capgemini resultaatgerichte business- en technology-oplossingen, toegesneden op de klantbehoefte. Als een cultureel diverse organisatie heeft Capgemini zijn eigen onderscheidende manier van werken, de Collaborative Business ExperienceTM. Hierbij maakt Capgemini gebruik van het wereldwijde leveringsmodel Rightshore.

Capgemini is marktleider op het gebied van Enterprise Content Management (ECM). Samen met partners zoals IBM leveren wij business driven ECM-oplossingen en -diensten. Onze ECM-expertise wordt gevormd door meer dan 200 professionele consultants in de Benelux voor zowel consultancy- als technologieservices. Onze ECM-experts zijn business process consultants en analisten met verticale branche-expertise en kennis van change management, en IT architecten en technologieexperts. Samen met andere Capgemini-collega's wereldwijd werken onze consultants in virtuele communities aan ‘best practices’, uitwisseling van kennis, training in operationele excellence, transformatie en Global delivery.

Ontuitive levert embedded learning en performance support oplossingen die zorgen voor een verhoging van de productiviteit van medewerkers. Dit doen wij door hen te helpen tijdens de momenten waarop zij leerondersteuning nodig hebben voor het vervullen van een specifieke taak: alleen op hun werkplek, worstelend met de vraag wat te doen en waar te zoeken naar de oplossing waardoor zij verder kunnen met het uitvoeren van hun werk.

Bezoek de website www.ontuitive.com voor aanvullende informatie.

ECMPartners is gespecialiseerd in het leveren van informatiebeheeroplossingen met hoge kwaliteit, gebruikmakend van de IBM Enterprise Content Management (ECM)-productset. Onze ontwikkelaars zijn FileNet Certified Professional en beschikken over een uitgebreide en diepgaande ervaring met FileNet en bijbehorende ontwikkeltools. We bieden de nodige expertise in elk stadium van de levenscyclus van een project, vanaf de analyse van functionele vereisten, de programmering, de technische en functionele implementatie, tot en met de beheerfase en mogelijke migratie naar nieuwe voorzieningen. Ook verzorgen we de officiële FileNet P8-opleidingen voor beheerders en ontwikkelaars, en End User-begeleiding.

ECMPartners biedt ondersteuning bij implementatie van ECM en de integratie met andere bedrijfsapplicaties zoals bijvoorbeeld ERP-systemen en kantoorautomatisering. Zo nodig ontwikkelen we maatgesneden oplossingen gebaseerd op klantspecifieke eisen.

Partner in digitale documentprocessen en opslag

Organisaties en bedrijven dienen met gemak, dat is wat OD Solutions nastreeft. We hebben als dienstverlener een jarenlange ervaring op het gebied van digitale archivering. Daarnaast bieden we scan- en capture-toepassingen aan in de meest brede zin van het woord. Meedenken met de klant en zo tot de beste oplossing voor de klant komen is wat we nastreven. De digitalisering van bedrijfsgegevens staat hoog op de wensenlijst van bedrijven en organisaties, toch ontbreekt het organisaties vaak aan kennis en ervaring op deze gebieden. OD Solutions kan voor u de ideale partner zijn, mede door de partnerships die we hebben gesloten met grote en bekende namen in de digitaliseringswereld. Samen met u bekijken we wat voor uw organisatie de beste oplossing is op dat moment.

Specialties IBM FileNet, IBM Content Manager, IBM Content Manager OnDemand, Information Content Collector for Email, File Archive and SAP (formely known as CommonStore),IBM DataCap en Mapping.