Advanced Fraud Protection

Bestrijding van financiële fraude en inbreuk op persoonsgegevens

Tegen malware en geavanceerde, gerichte aanvallen hebben traditionele beveiligingstechnieken het bijzonder moeilijk. IBM Security Advanced Fraud Protection software is in staat om de beveiligingsrisico's die met de traditionele aanpak vaak worden gemist, te detecteren en te voorkómen. Door de combinatie van multi-layer security software en threat intelligence kan er een dam worden opgeworpen tegen aanvallen van malware en phishing, en kan de wet- en regelgeving effectiever worden nageleefd.

IBM Security Advanced Fraud Protection software biedt mogelijkheden op zulke gebieden als fraudebestrijding, endpoint security en threat intelligence services, plus bescherming tegen geavanceerde persistente dreigingen (advanced persistent threats of APT's) en zero-day vulnerabilities.

Cloud-delivered security vormt een Software-as-a-Service architectuur waarmee PC's, tablets en smartphones snel kunnen worden beveiligd, inclusief near-real-time updates als gevolg van kwaadaardige activiteiten en nieuwe of opkomende dreigingen.

Schaalbaarheid en research zijn belangrijk omdat daarmee tientallen miljoenen endpoints kunnen worden beschermd op basis van gegevens die zijn verzameld in een netwerk van meer dan honderd miljoen beschermde endpoints verspreid over de hele wereld.

Mobile risk engine biedt bescherming tegen diefstal van accounts, detecteert riskante apparatuur, verzorgt complexe fingerprinting en beschikt over een wereldwijde database van fraudeurs.

Honderden financiële instellingen en andere organisaties werken met IBM Advanced Fraud Protection software om hun webapplicaties, hun mobiele apparatuur en de computers van hun klanten en werknemers te beschermen tegen online dreigingen. Zeven van de tien grootste Amerikaanse en negen van de tien grootste Britse banken maken voor het beveiligen van hun klantenaccounts tegen financiële fraude en cyberaanvallen gebruik van IBM Advanced Fraud Protection software.

Wij staan klaar om u te helpen

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.

IBM X-Force Threat Intelligence Quarterly - Q1 2014

Een diepgaande analyse van de meest recente dreigingen vanaf Internet.

Inzichten uit de IBM Chief Information Security Officer Assessment

Informatie over een nieuwe standaard voor security managers.

IBM neemt Trusteer over

  • IBM breidt security portfolio uit om financiële fraude en geavanceerde beveiligingsdreigingen te bestrijden