IBM Rational-oplossingen voor bedrijfsmodernisering

De sleutel tot meer innovatie?
Gebruik wat u vandaag hebt, pas u aan voor de toekomst.

 

U behoudt uw concurrentievoordeel door uw bestaande infrastructuur te optimaliseren terwijl uw bedrijf groeit met nieuwe innoverende technologieën.

Snel reageren op vereisten en mogelijkheden. Doe meer met minder. Kosten verlagen en productiviteit verhogen. En blijf altijd innoveren. IT-afdelingen staan tegenwoordig voor een hoop uitdagingen, vooral door de kosten van het vervangen, herschrijven en onderhouden van bestaande applicaties.

U gaat de uitdaging aan door huidige activa, vaardigheden en applicaties te optimaliseren terwijl u continu beter op veranderingen reageert door middel van innovatie.

IBM Rational kan middels een afgemeten aanpak de belangrijkste IT-systemen efficiënt aanpassen aan moderne architecturen en technologieën, terwijl u gebruikmaakt van bestaande investeringen, onderhoudskosten verlaagt en middelen vrijmaakt om nieuwe, innovatieve mogelijkheden te creëren.

Applicaties nieuw leven in blazen. Ontdek eenvoudige en goedkope manieren om nieuwe functies en flexibiliteit in te bouwen.

Mensen mogelijkheden geven. Trek nieuwe ontwikkelaars aan die liever met moderne interfaces werken.

Teams bij elkaar brengen. Coördineer ontwikkeling en levering tussen afzonderlijke teams.

Infrastructuur optimaliseren. Verhoog het systeemgebruik van uw POWER-hardware door gebruik te maken van nieuwe IBM-compilers.