Beveiliging en
gegevensbescherming

IBM security intelligence helpt organisaties hun mensen, gegevens,
applicaties en infrastructuur als één geheel te beschermen.

Geïntegreerde beveiligingsoplossingen voor het bestrijden van geavanceerde IT-dreigingen.

Het kost veel organisaties tegenwoordig grote moeite zichzelf te beschermen tegen een spervuur van steeds veranderende aanvallen op hun gegevens, zoals diefstal van klanten- en werknemersbestanden, creditcardgegevens en intellectuele bedrijfseigendommen.

Nu de grenzen van een bedrijf, door de komst van cloud, mobiliteit, globalisering en social business, steeds meer vervagen, bestaat er grote behoefte aan een nieuwe benadering van de beveiliging. Er is behoefte aan security intelligence om de noodzakelijke verbanden te leggen tussen bekende en onbekende dreigingen.

De beveiligingsproducten en -services van IBM zijn stevig verankerd in het IBM security framework en bieden de expertise, de gegevensanalyse en de volwassenheidsmodellen die nodig zijn voor complete security intelligence. IBM levert een veelheid aan beveiligingsmogelijkheden, zoals onder meer identiteits- en toegangsmanagement, beveiligingsinformatie- en eventmanagement, databasebeveiliging, applicatieontwikkeling, risicomanagement, endpoint management en netwerkbeveiliging.

Daarnaast beschikt IBM over de vereiste intelligentie, integratie en expertise om organisaties te helpen een compleet beeld te krijgen van hun algehele beveiligingssituatie.

Bovendien kunnen de projecten worden gefinancierd met de 0% financieringsopties van IBM.


 • Security Intelligence

  De nieuwste generatie SIEM en security intelligence maakt uw volledige infrastructuur inzichtelijk. U ontdekt dreigingen die u anders over het hoofd zou hebben gezien.

 • Personen en identiteiten

  Hoe voorkomt u dat beheerders misbruik maken van hun bevoegdheden? Door de individuele toegang tot gevoelige informatie te beperken.

 • Gegevensbescherming

  Bescherm de integriteit van de informatie in de kern van uw datacenter. Blijf voldoen aan de wet- en regelgeving met robuuste, schaalbare oplossingen voor gegevensbeveiliging.

 • Applicatiebeveiliging

  Een veilig gebouwde applicatie vormt de eerste verdedigingslinie. Voeg de beveiliging niet toe, maar bouw hem in.

 • Network Security

  Netwerkbeveiliging

  Blijf op de hoogte van de nieuwste dreigingen. De risico's verkleinen door middel van real-time bescherming.