Asset and Facilities Management

Bij de “nieuwe norm” gaat het om een overstap op slimmere, flexibele fysieke infrastructuren.

Bij moderne fabrieken en gebouwen is er momenteel sprake van een verschuiving in de richting van slimmere, flexibele infrastructuren die een intelligenter beheer van gebouwen en bedrijfsmiddelen mogelijk maken. Omdat dergelijke infrastructuren zijn afgestemd op de veranderende prioriteiten die bedrijven stellen, zijn ze beter in staat het volledige potentieel van het bedrijf te realiseren.

De mogelijkheden die IBM in het spel brengt, zijn onder meer diepgaande functies voor enterprise asset management binnen de belangrijkste sectoren, en een geïntegreerde set technieken voor facilities management waarmee de operationele kosten van gebouwen kunnen worden verlaagd, de doelstellingen inzake energiezuinigheid kunnen worden gehaald en de wet- en regelgeving volledig kan worden nageleefd.

IBM biedt u mogelijkheden voor het optimaliseren van de performance van de cruciale infrastructuren en bedrijfsmiddelen waar u op vertrouwt om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Doordat we de convergentie van IT-bedrijfsmiddelen en operationele bedrijfsmiddelen een stuk minder complex maken en doordat we bovendiende mogelijkheden en de mate van automatisering van onze toonaangevende producten steeds verder opvoeren, kunnen we u helpen uw wereldwijde organisatie te laten werken als een katalysator voor de verbetering van uw netto resultaat.

Bovendien kunt u uw projecten financieren met de 0% financieringsopties van IBM.


  • Enterprise Asset Management

    Asset lifecycle en maintenance management voor alle soorten bedrijfsmiddelen op een enkel platform. Verlaag de kosten, verhoog het rendement op bedrijfsmiddelen en stimuleer de efficiëntie.

  • Facilities Management

    Er komt een wereldwijde boekhoudkundige standaard voor leasecontracten aan en voor bedrijven die slecht zijn voorbereid, kan dat nogal wat ellende veroorzaken. Bent u er klaar voor?

  • Smarter Buildings

    Facility managers en managers van Gebouwen voelen de hete adem in hun nek om het energieverbruik en de operationele kosten te verlagen. Met oplossingen voor slimmere gebouwen verlaagt u de kosten, verbetert u de efficiëntie van gebouwen en voldoet u aan de milieudoelstellingen.