Big data, integratie en governance.

Informatie omzetten in inzicht

 

Profiteer van de dataexplosie en laat uw bedrijf groeien terwijl de kosten beheersbaar blijven en de risico's afnemen

Het wordt "big data" genoemd. En het wordt gevoed door miljoenen organisaties en mensen die overal ter wereld in een enorm tempo informatie aanmaken. Wist u dat 90% van de gegevens die op de wereld bestaan, de afgelopen twee jaar zijn gegenereerd?

Deze uitbraak van gegevens, zowel qua volume, als qua veelheid en snelheid, levert organisaties een zee aan mogelijkheden op. In het tijdperk van big data zijn er onbegrensde mogelijkheden om alle denkbare soorten informatie te benutten, op manieren die tot voor kort ondenkbaar waren. Voor het ontdekken van patronen, het leggen van verbanden en het optimaliseren van bedrijfsresultaten.

IBM helpt klanten hun informatiestrategie optimaal in te richten voor slimmere analyse, zodat big data, integratie en governance kunnen worden ingezet om de kwaliteit van de gegevens te verbeteren, de gegevens de baas te blijven, informatie gedurende de volledige levenscyclus te beheren en de beveiliging en bescherming van alle gegevens binnen alle soorten projecten te waarborgen.eBook: Hoe werkt Big Data

Inzicht verwerven op basis van het volume, de veelheid en de snelheid van gegevens.


Onderzoek van Forrester Consulting: Gegevens omzetten in toegevoegde bedrijfswaarde met Information Governance

In dit onderzoeksrapport van Forrester Consulting leest u waarom een complete governancestrategie het noodzakelijke framework kan vormen voor het omzetten van big data in toegevoegde bedrijfswaarde.