Hamstert u informatie?

 

Gegevens gedurende hun volledige levenscyclus effectief beheren

De hoeveelheid bedrijfsgegevens neemt momenteel sneller toe dan ooit in het verleden het geval is geweest, namelijk met een snelheid van meer dan 56% per jaar, zo blijkt uit het in december 2012 gepubliceerde onderzoek Data Management for BI van Aberdeen Group. Door deze groei neemt niet alleen de behoefte aan opslag toe; alle bijbehorende kosten voor het beheren en beschermen van gegevens laten eveneens een explosieve groei zien.

Dat is de reden waarom IBM zijn InfoSphere-oplossingen voor data lifecycle management aanbiedt. U zult merken dat het mogelijk is om de performance van applicaties te verhogen terwijl de opslagkosten van uw gegevens beheersbaar blijven.

Met IBM InfoSphere Optim-oplossingen kunnen grote bedrijven hun gegevens gedurende de volledige levenscyclus doeltreffend beheren. Daarbij worden er realistische testgegevens gegenereerd en beheerd, worden er gegevens gemaskeerd (zowel tijdens de ontwikkeling als in de productiefase) en wordt de handhaving van het archiveringsbeleid geautomatiseerd.Strategieën voor Data Lifecycle Management in uw big-data-omgeving

Ontdek de nieuwe manieren van aanpak in “Wrangling big data: Fundamentals of data lifecycle management.”

Verwante inhoud

Verwante links