Lees verder

Slimmere Software. Deskundig. Open. Gereed.

Smarter software

Ontdek wat u met IBM Software kunt doen en waarom IBM Software anders is dan andere software.

In een slimmere wereld verandert software onze manier van leven. Het is niet meer nodig om méér te gebruiken dan we nodig hebben, en we gebruiken het alleen áls we het nodig hebben. We kunnen volgens de meest efficiënte en comfortabele route van punt A naar punt B reizen. We hebben altijd en overal toegang tot informatie en expertise. We kunnen patronen ontdekken zodat we problemen al kunnen herkennen en oplossen voordat ze daadwerkelijk optreden. En we kunnen nieuwe kansen grijpen.

Achter elk van deze voorbeelden zit een bedrijf, een sector of een overheid die software op een nieuwe manier gebruikt. Software ondersteunt alle facetten van hun bedrijfsvoering. Het is een nieuw model, en dat gaat gepaard met nieuwe behoeften en uitdagingen. Voor het aanpakken van die behoeften is slimmere software nodig. Software waarmee u deze nieuwe dingen kunt doen.

Kijk wat klanten van IBM met slimmere software kunnen doen.

Ze kunnen nieuwe inzichten uit hun informatie halen, zodat ze sneller en nauwkeuriger kunnen handelen. Een Europese retailer, Carrefour Group (US), gebruikt IBM Software voor het analyseren en voorspellen van consumptiepatronen. Op basis daarvan hebben ze het populairste loyaliteitsprogramma van Frankrijk opgezet.

Ze kunnen hun flexibiliteit vergroten en zich beter aanpassen aan veranderingen. SMC (US), een leverancier van pneumatische systemen, werd te groot om zijn voorraadbeheer nog handmatig te doen. Met behulp van een IBM Software-oplossing wist SMC de verzendcapaciteit met 25% te vergroten en tegelijkertijd de kosten te drukken door een kleiner magazijn in gebruik te nemen.

Ze kunnen in contact blijven en samenwerken om de productiviteit en het besluitvormingsproces te verbeteren. Het elektriciteitsbedrijf Shikuko (US) maakte voor het verbeteren van de kennisoverdracht gebruik van IBM messaging- en samenwerkingssoftware. De oplossing levert cruciale informatie op die een sneller herstel van stroomstoringen mogelijk maakt en die de infrastructuur van Shikuko rendabeler maakt.

Wat hun organisatie nodig heeft, kunnen ze altijd en overal leveren. Het katholieke schooldistrict Calgary (US) gebruikt een IBM asset management-platform om onderhouds- en veiligheidsservices te verlenen, wanneer en waar de 45.000 leerlingen dat nodig hebben. Er komen wel steeds meer scholen bij, maar geen extra personeel.

Ze kunnen assets bewaken en besturen om hun infrastructuur en resource management efficiënter te maken. Op die manier gaat de vervoersinstantie van Washington D.C. (US) IBM Software gebruiken voor het beheer van de meer dan 12.000 bushaltes en treinstations, de 170 kilometer spoor, de 1144 treinstellen, de 1500 bussen, de 594 roltrappen en de 275 liften.

Ze kunnen IT en bedrijfsprocessen optimaliseren en stroomlijnen om de performance te verhogen. De mondiaal opererende herverzekeraar Swiss Re (US) gebruikt IBM Software voor het consolideren van 40 processen in één proces. Dit maakt duurzame groei mogelijk. Wijzigingen in de service die vroeger enkele dagen kostten, kunnen nu in 10 minuten worden uitgevoerd.

Ze kunnen hun assets en bedrijfsvoering beschermen om de beveiliging te verbeteren, risico's te beheersen en de compliantie op peil te houden. Dat is precies wat ze bij Allied Irish Bank (US) doen met behulp van IBM Service Management Software. Daarmee blijven ze beveiligingsrisico's vóór en kunnen ze de kosten voor het naleven van wet- en regelgeving verlagen.

Met IBM Software zijn deze resultaten haalbaar omdat IBM Software anders werkt dan andere software.

IBM Software geeft klanten de mogelijkheden in handen om hun sector en uiteindelijk ook de wereld te veranderen. Wat is uw toekomstbeeld voor uw organisatie? Uw branche? Uw wereld? Het kiezen van de juiste software wordt belangrijk. Want in een slimmere wereld doet software ertoe.

How IBM Software Works

Discover how IBM Software works. Watch the video.

This page contains also video presentation which requires a newer version of Adobe Flash Player.