Slimmere Software

Deskundig. Open. Gereed.

Navigatie primaire tab

Wat gaat er gebeuren in een slimmere wereld?

Een slimmere wereld brengt een nieuwe set uitdagingen met zich mee. IBM Software kan u helpen die uitdagingen om te zetten in kansen.

Explosieve gegevensgroei:
Meer dan duizend miljard gigabytes aan gegevens bestaat in digitale vorm. De hoeveelheid gegevens in grote bedrijven neemt elk jaar met meer dan 50 procent toe. Stel u eens voor dat u die explosief toegenomen hoeveelheid gegevens in uw organisatie zou kunnen analyseren, zodat u in staat zou zijn inzichten op te doen, te anticiperen op gebeurtenissen en trends te voorspellen... Dat is precies wat ConAgra Mills (US) heeft gedaan om de hand te leggen op beste tarwebloem. Binnen drie maanden was de investering voor 100 procent terugverdiend.

Een hyper-verbonden samenleving:
Elke dag worden er 200 miljoen tweets verzonden. Meer dan 75 procent van de wereldbevolking gebruikt een mobiele telefoon. Stel u eens voor dat u die connectiviteit en sociale tools zou kunnen gebruiken om uw expertise onmiddellijk op elke willekeurige plek ter wereld in te zetten... Dat deed het Boston Children’s Hospital (US) om op een andere manier geneeskunde te onderwijzen en om zijn expertise op een andere manier toegankelijk te maken. Tegelijkertijd werden er in ontwikkelingslanden mensenlevens gered.

Consumenten die steeds veeleisender worden:
In onze hyper-verbonden samenleving ontstaat er een nieuwe generatie consumenten die steeds veeleisender wordt. Mensen die de informatie en aanbevelingen waar ze op vertrouwen nagenoeg onmiddellijk kunnen uitwisselen. De informatie die door deze mensen wordt gegenereerd, kunt u inzetten om een veel dieper inzicht te krijgen in de consument. Petco ging op die manier te werk. Het resultaat was dat de omzet per unieke internetbezoeker met bijna 50 procent toenam.

Al deze organisaties hebben iets gemeen: Ze gebruiken allemaal IBM Software.

Waarom is IBM Software slimmere software?
De afgelopen drie jaar heeft IBM zijn softwareportfolio drastisch hervormd. Als gevolg van tientallen overnames is de waarde voor klanten van IBM sterk toegenomen. Er zijn vele miljoenen geïnvesteerd in het stimuleren van de innovatie van kernkwaliteiten. Het zijn onder meer deze initiatieven die ertoe hebben geleid dat IBM thans ’s werelds meest volledige softwareportfolio voor grote bedrijven kan aanbieden. Een portfolio die de eisen van business en IT benadert vanuit zowel een branchetechnische als een functionele invalshoek.

Kijk wat de behoeften zijn. Bestudeer de resultaten.

Uw bedrijf wendbaarder maken.
Met behulp van managementsoftware voor bedrijfsregels lukte het Novagalicia Bank (US) om het giswerk en het aantal fouten terug te dringen, de risico's te verlagen en de time-to-market te verkorten.

De innovatie van producten en diensten versnellen.
Schiphol Airport (US) gebruikte IBM Software om zonder het toevoegen van extra ruimte toch meer passagiers te verwerken.

De bedrijfs- en IT-infrastructuur optimaliseren.
DC Water (US) voorspelt potentiële problemen op basis van locatie, tijd, weersomstandigheden en gebeurtenissen uit het verleden. Op die manier is het aantal servicemeldingen van klanten met 36 procent gedaald.

De risico's verkleinen en de compliance aansturen.
Banco Bonsucesso (US) gebruikt IBM-software voor identiteitsbeheer om te garanderen dat de gebruikers de juiste toegang tot applicaties hebben en om kostbare downtime voor de bank te voorkomen – waarmee potentieel US$ 620.000 per uur wordt bespaard.

Informatie omzetten in inzicht
JM Family Enterprise (US) bespaart op jaarbasis US$ 2,1 miljoen en maakt jaarlijks 168.000 afdrukken minder.

Uw betrokkenheid bij klanten, partners en werknemers verdiepen
SXC Health Solutions (US) zorgt dat zijn medewerkers via samenwerkingstools met elkaar blijven communiceren. Dit stimuleert de productiviteit en maakt toekomstige groei mogelijk.

Enterprise mobility leveren
De Koreaanse creditcardmaatschappij Lotte Card (US) levert een mobiele app waarin – als eerste in de regio – toegevoegde realiteit of "augmented reality" is verwerkt. Met die app kunnen klanten op hun mobiele telefoon zien waar ze reward partners kunnen vinden, op basis van hun eigen locatie op dat moment.

Kijk wat IBM Software voor u kan betekenen. Ontdek de mogelijkheden van IBM Software.
Beluister podcasts, bekijk video's, lees whitepapers, volg webinars, kom in contact met thought leaders en probeer de software zelf uit.

Mocht u bij het verkennen van de mogelijkheden van IBM Software persoonlijke assistentie wensen, klik dan op de link “contact” of start een live chat met een IBM-medewerker.

Steve Mills, Senior VP en Group Executive, IBM Software & Systems. Druk op Afspelen om de video te bekijken.

Innovatie vormt de kern van slimmere software.

Volg IBM Software op Twitter

Informatiebronnen