Meet the Expert. Vul het formulier in en boek uw 10 minuten met Ken Bisconti of Michael Pray.
Alle velden met een asterisk (*) dienen te worden ingevuld.

Business contact information

 

Wat is het discussieonderwerp?

Deze gegevens, die op elk moment door u kunnen worden herroepe, kunnen door IBM of een gelieerde onderneming worden gebruikt en worden opgeslagen op een internationale server.

E-mail: Blijf op de hoogte van producten, diensten en andere aanbiedingen van IBM!
Als u via e-mail op de hoogte gehouden wilt worden, kunt u dat aangeven door het onderstaande vakje aan te kruisen.

Andere vormen van communicatie: IBM, gelieerde ondernemingen en andere door IBM geselecteerde organisaties kunnen u op de hoogte houden van producten, diensten en andere aanbiedingen die te maken hebben met IBM. Dit kan op andere manieren dan via e-mail, bijvoorbeeld telefonisch of via de post. Als u niet wilt dat de gegevens die u hier hebt verstrekt, worden gebruikt om u op andere manieren op de hoogte te houden, geef dat dan aan met het volgende vakje.

Door op "Verzenden" te klikken, geeft u aan ermee akkoord te gaan dat IBM uw gegevens verwerkt op de manier die hierboven is aangegeven en die is beschreven in ons Privacybeleid.


Presentaties

Dien uw project in

 

White Paper

Put your content to work with IBM enterprise content management solutions

Business Partners

Capgemini

Capgemini. Consuting. Technology. OutsourcingCapgemini is marktleider op het gebied van Enterprise Content Management (ECM). Samen met partners zoals IBM leveren wij business driven ECM-oplossingen en -diensten. Onze ECM-expertise wordt gevormd door meer dan 200 professionele consultants in de Benelux voor zowel consultancy- als technologieservices. Onze ECM-experts zijn business process consultants en analisten met verticale branche-expertise en kennis van change management, en IT architecten en technologieexperts. Samen met andere Capgemini-collega's wereldwijd werken onze consultants in virtuele communities aan "best practices", uitwisseling van kennis, training in operationele excellence, transformatie en Global delivery.

Logica

Logica. be brilliant togetherLogica verleent zakelijke en technologische diensten. Wereldwijd telt Logica 41.000 medewerkers. Het bedrijf biedt zakelijke dienstverlening, systeemintegratie en outsourcing voor

klanten over de hele wereld. Onder de klanten bevinden zich de grootste bedrijven van Europa. Logica helpt haar klanten door mensen, business en technologie op een succesvolle manier te integreren. Langlopende samenwerking staat centraal. Logica maakt gebruik van haar branchekennis om innovatieve oplossingen voor haar klanten te realiseren.

ECM Partners

ECMPartners is een consultancybedrijf dat gespecialiseerd is in het afleveren van informatiebeheeroplossingen met hoge kwaliteit, gebruikmakende van de IBM Enterprise Content Management (ECM)-technologie. Onze ontwikkelaars hebben een FileNet Certified Professional-certificatie behaald en beschikken over een uitgebreide en diepgaande ervaring in FileNet-technologieën en -ontwikkeltoolkits. Onze consultants verschaffen de nodige expertise in elk stadium van de levenscyclus van een project, gaande van de analyse van de functionele vereisten tot de programmering van de implementatie. Onze consultants worden ook ingehuurd om de officiële FileNet P8-opleidingen en End User-organisaties te verzorgen.

ECMPartners kunnen u alle services aanbieden inzake ontwikkeling, voor een volledig project en dit vanaf het begin, of hoog gespecialiseerde ontwikkelskills om tegemoet te komen aan een specifieke technische vereiste. Wij beschikken over een grondige ervaring met het integreren van FileNet-componenten in een systeemoplossing waarbij er meerdere toepassingen en technologieën betrokken zijn.

OD Solutions

OD Solutions. Nederland B.V.Partner in digitale documentprocessen en opslag

Organisaties en bedrijven dienen met gemak, dat is wat OD Solutions nastreeft. We hebben als dienstverlener een jarenlange ervaring op het gebied van digitale archivering. Daarnaast bieden we scan- en capture-toepassingen aan in de meest brede zin van het woord. Meedenken met de klant en zo tot de beste oplossing voor de klant komen is wat we nastreven. De digitalisering van bedrijfsgegevens staat hoog op de wensenlijst van bedrijven en organisaties, toch ontbreekt het organisaties vaak aan kennis en ervaring op deze gebieden. OD Solutions kan voor u de ideale partner zijn, mede door de partnerships die we hebben gesloten met grote en bekende namen in de digitaliseringswereld. ( IBM Value Plus Certified en Kofax Gold Partner)Samen met u bekijken we wat voor uw organisatie de beste oplossing is op dat moment.

Specialties IBM FileNet, IBM Content Manager, IBM Content Manager OnDemand, Information Content Collector for Email, File Archive and SAP (formely known as CommonStore),IBM DataCap, Mapping en kofax

Cegeka

CegekaHet Belgische ICT-bedrijf Cegeka is een van de belangrijkste hosters van computersystemen in België en Nederland. Het heeft datacenters in Hasselt, Leuven en Veenendaal (NL). Andere diensten van Cegeka omvatten de implementatie en integratie van ICT-infrastructuren, managed services, outsourcing, gebruikersondersteuning, desktopbeheer, de ontwikkeling en implementatie van toepassingen, technische ondersteuning en adviesverlening. Cegeka werd opgericht in 1992 en telt momenteel 1.550 personeelsleden. In Nederland levert Cegeka ICT-diensten en software voor wooncorporaties, zorginstellingen en kmo's. In 2010 realiseerde Cegeka een omzet van 156 miljoen euro, tegenover 136,8 een jaar eerder. Bezoek http://www.cegeka.be voor meer informatie.

Atos

AtosTechnologie met menselijk inzicht. Verandering is een wezenlijk kenmerk van onze bedrijfsvoering. Door de combinatie van Atos Origin en Siemens IT Solutions is Atos een unieke speler op de IT-markt geworden.

Atos is de onbetwiste leider in infrastructurele management services en een grote speler in bedrijfskritische IT-oplossingen. We bieden cloud-services, hi-tech transactiediensten en enterprise content management (ECM) oplossingen voor industrie en (public) services. De alom aanwezige passie voor technologie binnen ons bedrijf leidt tot nieuwe innovaties en zo banen we de weg voor onze visie, namelijk een duurzame toekomst waar we samen aan werken. Met alleen al meer dan 200 consultants binnen het ECM domein in Nederland, stellen wij onze klanten in staat hun visie om te zetten in resultaten door de toepassing van Consulting, ECM Services, Intergration Services, Managed Services, Hi-Tech Transactional Services.

Onze solide achtergrond is Europees maar ons vizier is op de hele wereld gericht. Onze hoge kwaliteit IT-oplossingen en outsourcing services zijn breed en omvatten alles van A tot Z. En we blijven betrokken bij alles, van het ontwerp tot en met de uitvoering en het beheer.