IBM BusinessConnect 2014

A New Era of Smart


Meer dan 750 mensen namen op 13 november 2013 deel aan IBM BusinessConnect 2013 in DeFabrique in Maarssen. Het succesvolle nieuwe event voor business professionals belichtte de cruciale rol van technologie voor organisaties, vanuit verschillende invalshoeken.

Impressie van de dag

IBM BusinessConnect 2014 - locatie  DeFabrique - Utrecht – Nederland

IBM BusinessConnect 2014 - locatie  DeFabrique - Utrecht – Nederland

Technologische trends met een grote impact
De deelnemers maakten kennis met de trends die het bedrijfsleven (her)vormen en het concurrentielandschap bepalen, zonder te verzanden in technische details. Ze ontdekten hoe hun organisaties technologie toepassen voor innovatie en groei. Hot topics waren Smarter Commerce, Big Data en Smarter Analytics, Mobile en Social Business.

Break-outsessies per vakgebied
Expertpresentaties, praktijkverhalen, workshops en demonstraties boden waardevolle inzichten en informatie rond de thema’s. Naast het plenaire programma waren er break-outsessies voor specifieke vakgebieden.

Kennis en ervaring delen
Er was ook ruim gelegenheid om kennis en ervaring uit te wisselen met experts en partners van IBM en collega’s van andere organisaties.

Hartelijk dank aan alle deelnemers, sprekers, partners, medewerkers en uiteraard aan alle sponsors voor hun bijdrage aan deze geslaagde eerste editie van IBM BusinessConnect!

Stel uw vragen:

Camilla LevinsenPraat mee:

#IBMBCNL
@ConnectBenelux

BusinessConnect impression 2014


See the video (MP4, 00:03:04)
Community App:

QR codes for smartphones. iOS and Android.

iOS
Android
IBM Connect Benelux webversion