IBM BusinessConnect 2014

A New Era of Smart


IBM BusinessConnect werd georganiseerd in samenwerking met onze welgewaardeerde Business Partners


AEXIS BUSINESS INTELLIGENCE EXPERTS IN BUDGETING, PLANNING & REPORTING

Aexis

Aexis: Experts in Budgeting, Planning & Reporting
Ons onderscheidend vermogen? Kennis én ervaring.
Als IBM Premier Business Partner is Aexis gespecialiseerd in het optimaliseren van budgettering, forecasting, consolidatie, rapportages, analyse en financiële verslaglegging.
Bezoek onze stand op IBM Business Connect 2014!
Meer informatie op: www.aexis.nl

Azlan Part of the Tech Data Group

Azlan Nederland, de value-add tak van Techdata Nederland, is technologie- én kennisdistributeur van infrastructuele producten, software en diensten. Het IBM Team van Azlan helpt IBM Business Partners met de juiste kennis en tools om ú zo goed en snel mogelijk te leveren met als gezamenlijk doel een tevreden eindgebruiker.

BPSolutions Expanding your IT horizons

BPSolutions

BPSolutions adviseert ondernemingen en non-profit organisaties over het ontwerpen, inrichten en implementeren van complexe- en dynamische IT-infrastructuuroplossingen. Dit omvat alle benodigde hardware- en software systemen inclusief information management en beheersoftware. Hierbij voegt zij tevens de daad bij het woord door dit advies te vertalen in concrete oplossingen en deze te implementeren. BPSolutions heeft daarbij gekozen om zich primair te bekwamen in IBM-infrastructuuroplossingen, zowel op software- als op hardware gebied. Met deze strategie heeft BPSolutions door de jaren heen een bewezen trackrecord opgebouwd. Door haar gedreven houding en aanwezige kennis en ervaring, is BPSolutions sinds jaar en dag volledig gecertificeerd IBM Premier Business Partner en wordt door IBM beschouwd als een van haar strategische 'channel' partners.

BPSolutions Monitoring en Beheer ontzorgt de IT-afdelingen van ondernemingen van elk formaat door IT-infrastructuur monitoring- en beheerdiensten op afstand en on-site te leveren. De doelstelling is een stabiele infrastructuur met de hoogst mogelijke beschikbaarheid. Het motto is: 'Always Up'. Door het gebruik van bewezen monitoring tools in combinatie met ervaren mensen en ITIL 'best practices' worden problemen vroegtijdig gesignaleerd en waar mogelijk voorkomen. http://www.bpsolutions.nl

Capgemini: Consulting, Technology, Outsourcing.

Capgemini

Capgemini is een van 's werelds grootste leveranciers van consulting-, technologie- en outsourcingservices. Capgemini Group is met ruim 120.000 medewerkers actief in 44 landen. We helpen onze klanten met transformaties om hun resultaten en concurrentievermogen te verbeteren.

We leveren een reeks geïntegreerde services die zijn gebaseerd op zeer geavanceerde technologie, diepgaande domeinkennis en een uitstekende beheersing van onze kerncompetenties.

COMPAREX Software . Consulting . Services

COMPAREX Nederland (onderdeel van de internationale COMPAREX Groep) is marktleider op het gebied van Software Licensing en de grootste Nederlandse Software Asset Management. Daarnaast adviseert COMPAREX haar klanten in specialistische IT-gebieden, waaronder IBM-licensing. De organisatie beschikt over kantoren in Amsterdam en Alphen aan den Rijn en telt 150 medewerkers.

COPACO

Copaco

Copaco is distributeur in de Benelux en Frankrijk van Informatie en Communicatie Technologie (ICT). De onderneming levert met circa 350 medewerkers software, computers, printers, netwerken, data storage, mobiele telefonie, industriële en consumenten elektronica. Daarnaast wordt een breed portfolio aan diensten aangeboden op het gebied van servers, storage, mobility, logistic fulfillment en cloud services.

www.copaco.nl

e-office THEHUMANSOFTWAREORGANISATION

e-office is gespecialiseerd in kennis delen en samenwerken. We leveren technische oplossingen, denken mee over business-doelstellingen en bieden een aanpak voor het creëren van draagvlak.

Als IBM Premier Partner richt e-office zich op het zo inzetten van de social business solutions van IBM dat organisaties het optimale uit zichzelf kunnen halen. Klanten: Saxion Hogeschool, Jan de Rijk Logistics, Leaseplan, Omron, VeiligheidNL, Belastingdienst en RijkZwaan.

funatic

Funatic

Funatic levert kwalitatief hoogwaardige projecten en solutions gebaseerd op IBM’s WebSphere Portal platform. Deze portalen worden sociaal middels IBM Connections en werken goed op Mobiele apparaten. Onze visie en karakter hebben we kenbaar willen maken in onze naam; ”met veel pret en gezond fanatisme streven we altijd naar de beste oplossingen voor onze klanten.”

ilionx Assured IT Solutions

Daadkracht in vooruitgang
ilionx is een zelfstandige middelgrote en onafhankelijke ICT dienstverlener. Onze dienstverlening is ondergebracht in winst- en verlies-verantwoordelijke units. Van daaruit helpt ilionx organisaties bij het realiseren, implementeren, testen en beheren van waardevaste ICT-oplossingen. Als ICT-dienstverlener stellen wij graag de klant centraal, luisteren wij goed en handelen wij snel. Dit doen wij vanuit de verplichting die wij ons zelf opleggen om het beste resultaat voor de klant te willen leveren op basis van professionaliteit en ondernemerschap. De langdurige en hechte relatie die daaruit ontstaat vormt de basis voor succes en continuïteit voor zowel de klant, ilionx en haar medewerkers.

Waarom 'ilionx'?
Als er iets staat voor daadkracht en vooruitgang dan is het wel de ilias, het bekende verhaal van de Griekse dichter en zanger Homerus. Het vertelt hoe de stad ilion (ook wel Troje genoemd) op een slimme manier in handen kwam van de Grieken. ilion was namelijk economisch gezien een strategisch punt, dus erg belangrijk voor Griekenland. Volgens Homerus veroverden de Grieken ilion door een klein leger soldaten te verbergen in een groot houten paard. Zo konden ze de streng beveiligde stad vervolgens van binnenuit aanvallen.

Wat dit met iIionx te maken heeft? Veel. Want bij ilionx doen we niet anders dan slimme, strategische en vaak verrassende oplossingen bedenken voor onze klanten. Zelfs in haast onmogelijke gevallen weten de vakmensen van ilionx het project te laten slagen. Daarom heten we hoe we heten en voeren we trots het paard van ‘ilion’ als logo. Een teken van onze daadkracht in vooruitgang.

Dicht bij onze klanten en medewerkers
Wij staan letterlijk graag zo dicht mogelijk bij onze klanten en onze medewerkers. Naast het hoofdkantoor in Utrecht zijn er daarom ook kantoren in Groningen, Almere en Apeldoorn. ilionx heeft strategische allianties met partners die ieder de beste oplossingen op hun terrein bieden. Alle aandelen van ilionx Group BV zijn eigendom van directie en management. ilionx heeft momenteel ruim 200 medewerkers in dienst.

Imtech

Imtech ICT Performance Solutions - For better decisions

Uw partner voor het realiseren van geïntegreerde Business Analytics en Big Data oplossingen.
Dat doen wij al voor 250 klanten. Wij zijn gecertificeerd voor het volledige IBM portfolio en niet onbelangrijk: “Wij spreken uw taal”.
IBM Cognos, TM1, Disclosure Management, SPSS, PureData for Analytics, InfoSphere, Social Media Analytics.

Kadenza - Having a clue 2004-2014

Kadenza bestaat 10 jaar! En wie jarig is trakteert.

Daarom hebben wij voor u als deelnemer een jubileum aanbod. Wij trakteren u op 10 uur gratis consultancy! Bepaalt u de agenda of mogen wij een voorzet doen? Verzilver uw cadeau vandaag www.kadenza.nl/jubileum.

Silverside - Uitgesproken anders!

Silverside Company

Silverside is ervan overtuigd dat het verhogen van de adoptiegraad van het nieuwe werken de grootste uitdaging is in onze markt voor de komende 5 jaar. Door verantwoordelijkheid te nemen voor de adoptie van Microsoft SharePoint en IBM Software groeien we uit tot de best gewaardeerde partner in onze branche.

Sogeti

Profiel Sogeti

Sogeti is een vooraanstaande IT-dienstverlener actief in applicatiebeheer, management van infrastructuren en High-Tech engineering. Op het gebied van software testen is Sogeti marktleider zowel wereldwijd als in Nederland. De oplossingen van Sogeti voor mobiel werken, security, de cloud en Business Intelligence & Analitics dragen bij aan het realiseren van de strategische doelstellingen van onze klanten in de grootzakelijke markt. Passie voor het vakmanschap zit in de genen van de 3000 Sogetisten werkzaam (dicht)bij de klant. Sogeti Nederland B.V. maakt deel uit van de wereldwijde Sogeti groep met zo’n 20.000 IT-professionals in 15 landen met meer dan 100 vestigingen in Europa, de VS en India.

Meer informatie is beschikbaar op www.sogeti.nl.

Smart Information Solutions Smart Information Solutions is een onderdeel van i3 groep

Smart Information Solutions - bedrijfsprofiel

Smart Information Solutions creëert toegevoegde waarde voor organisaties door ze optimaal gebruik te laten maken van hun data en deze op een slimme manier in te zetten ter ondersteuning van hun bedrijfsdoelstellingen. Dankzij onze oplossingen, waarin diepgaande expertise van informatie management en workloads samenkomt met toonaangevende hardware- en softwaremerken uit de markt, hebben onze klanten op elk moment toegang tot de juiste informatie om de juiste beslissingen te nemen.


Media partners

mvro | management: community - content - context

MVRO Management

MVRO Management facilitates, builds and manages communities for companies, (semi-) government and knowledge institutions.

MVRO Management is an independent company, founded by Mando Vroling in September 2010, which aims to bring the top-end of the business community together. MVRO builds bridges and sets a positive wave in motion. The core values of MVRO Management are: connectivity, acting thoroughly and content- and relationship-driven.

Stel uw vragen:

Camilla LevinsenPraat mee:

#IBMBCNL
@ConnectBenelux

BusinessConnect impression 2014


See the video (MP4, 00:03:04)
Community App:

QR codes for smartphones. iOS and Android.

iOS
Android
IBM Connect Benelux webversion