IBM BusinessConnect 2014

A New Era of Smart


IBM BusinessConnect 2014 telde meer dan 500 deelnemers. Het event vond plaats op 20 mei in DeFabrique in Utrecht. Business professionals en beslissers werden bijgepraat over belangrijke trends, die een grote impact hebben op de manier van werken van hun organisaties. Ze deden inspirerende ideeën op en maakten kennis met nieuwe oplossingen om hun bedrijfsresultaten te verbeteren.

Cloud, Big Data & Analytics, Mobile en Social

Met de introductie van technologieën voor Cloud, Big Data & Analytics, Mobile en Social is een nieuw tijdperk aangebroken. Maar wat houdt dit precies in? En hoe laten organisaties de ontwikkelingen in hun voordeel werken? Experts en klanten van IBM deelden hun inzichten via praktijkgerichte presentaties, workshops en demonstraties.

Break-outsessies voor verschillende functies

Naast het plenaire programma waren er break-outsessies voor specifieke vakgebieden.

Kennis en ervaring delen

Het programma bood ook volop gelegenheid om informeel kennis en ervaring uit te wisselen met specialisten en partners van IBM en collega’s van andere organisaties.

Hartelijk dank aan alle deelnemers, sprekers, partners, medewerkers en uiteraard aan alle sponsors voor hun bijdrage aan IBM BusinessConnect!

Stel uw vragen:

Camilla LevinsenPraat mee:

#IBMBCNL
@ConnectBenelux

BusinessConnect impression 2014


See the video (MP4, 00:03:04)
Community App:

QR codes for smartphones. iOS and Android.

iOS
Android
IBM Connect Benelux webversion