IBM Rational szoftverA Rational Software a csoportok hatékonyabb együttműködése, valamint a jobb kockázat- és változáskezelés révén rugalmas szoftverfejlesztést tesz lehetővé. A moduláris, megoldásközpontú termék- és szolgáltatáscsomag segítségével nagyobb hatékonyság érhető el, mivel az olyan alapképességeket, mint a DevOps, a folyamatos tervezői tevékenység és vállalati korszerűsítés, összehangolja a cég üzleti stratégiájával.

Kiemelt Rational termékek

Kiemelt Rational-képességek

Itt vagyunk, hogy segítsünk

Válaszok a kérdésekre - gyorsan és egyszerűen.

Kiemelt próbaverziós szoftverajánlatok

Rational Functional Tester

Automatizálja a Java-, a webalapú, a Microsoft Visual Studio .NET, a terminálalapú, az SAP- és a Siebel-alkalmazások funkcionális és regressziós tesztelését.

Rational Software Architect

Használja ki a fejlett, sokrétű tervező-, modellező- és fejlesztőeszköz előnyeit a szoftverek készítéséhez a kiindulástól a leszállításig.

IBM UrbanCode Deploy

Képes az alkalmazások, köztesszoftver-konfigurációk és adatbázis-változások rendszerbe állításának automatizálására és a fejlesztési, tesztelési és termelési környezetekben való összehangolására.

Rational DOORS Next Generation

Az IBM Rational DOORS Next Generation segítségével intelligensebb módon kezelhetők a követelmények és hozható létre az igényeknek megfelelő termék.