IBM Pénzügyi Fórum 2012

Corinthia Hotel Budapest, 2012. május 9.

Elsődleges fül navigáció

Szeretettel meghívjuk "Pénzügyi Fórum 2012" - című rendezvényünkre 2012. május 9-én a Corinthia Hotel Budapest báltermébe!

A pénzügyi szakembereknek szóló rendezvényünkön hagyományosan a legújabb trendeket, megoldásokat tekintjük át a pénzügyi tervezés és elemzés területén.

A konferencia központi témája ezúttal az lesz, hogyan javíthatjuk pénzügyi elemző eszközök segítségével a vállalati teljesítményt, pénzügyi vezetés gyakorlatát és a kockázatkezelés eredményességét. Az esettanulmányok között a Magyar Telekom egy olyan hazai mobil alkalmazásról osztja meg velünk tapasztalatait, melynek segítségével a pénzügyi vezetők mindig kézben tarthatják a vállalati adatokat. A Lombard Csoport a scenario tervezés gyakorlatába avat be bennünket.

A szakmai program mellett egy különleges, 3D-s előadással készülünk, mely a virtuális valóságba repít bennünket - Rátai Dániel, a Leonar3Do - első komplett virtuális valóság eszköz - magyar feltalálója lesz idegenvezetőnk. A látványos előadás során pénzügyi tervezés mellett a tervezés egy másik területére látogatunk el. Megismerjük a számtalan nemzetközi díjat nyert eszköz felhasználási területeit, a három dimenziós tervezés folyamatát és érdekességeit. A délelőtt folyamán kézbe is veheti a 3D-s egeret és megpróbálkozhat az alkotással három dimenziós környezetben!

Várjuk szeretettel!

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a rendezvény résztvevőinek száma korlátozott.

Kapcsolat

Bővebben a termékekről:
Szabó Gábor
Telefon: +36/20-823-5533
E-mail: GSZABO29@hu.ibm.com

Bővebben a rendezvényről:
Kovács Szilvia
Telefon: +36/20-823-5857
E-mail: Kovács Szilvia

A rendezvényről a Figyelő 17. számában is olvashat

ÜZLET, GAZDASÁG, TÁRSADALOM.FIGYELŐ