Pametniji softver

Stručnost. Otvorenost. Spremnost.

Primarna navigacija karticama

Otkrijte što sve možete učiniti s IBM Softverom i zašto se on razlikuje od drugog softvera.

How IBM Software Works

Na pametnijem planetu, softver mijenja naš način života. Možemo trošiti samo ono što trebamo i kada to trebamo. Možemo putovati od točke A do točke B na najučinkovitiji i najprikladniji način. Možemo pristupati informacijama i znanju prema našim potrebama. Možemo otkriti obrasce, prepoznati i riješiti probleme prije nego što se oni dogode. Ili možemo dohvatiti nove prilike.

Iza svakog od ovih primjera je posao, industrija ili upravljanje koje koristi softver na nove načine. On omogućuje svaki vid njihovog poslovanja. To je novi model, koji dolazi s novim skupom izazova i potreba. Rješavanje tih potreba zahtijeva pametniji softver. Softver koji vam može pomoći da radite te nove stvari.

Pogledajte što IBM klijenti mogu napraviti s pametnijim softverom.

Oni mogu dobiti novi uvid u svoje informacije i zbog toga brže i preciznije djelovati. Europski maloprodajni lanac, The Carrefour Group (US), koristi IBM Softver za razumijevanje i predviđanje uzoraka potrošnje. Rezultat toga je da su oni kreirali najpopularniji program vjernosti u Francuskoj.

Oni mogu povećati svoju spremnost i prilagoditi se promjenama. Kad je dobavljač auto guma SMC, prerastao svoje ručne procese za kontrolu inventara. Oni su koristili IBM Softver rješenje koje im je pomoglo da povećaju kapacitet otpreme za 25%, uz smanjenje troškova, preseljenjem u manje skladište.

Oni se mogu povezati i surađivati, te tako ubrzati produktivnost i poboljšati odlučivanje. Shikuko Electric Power (US) je upotrijebio IBM Softver za slanje poruka i suradnju, te poboljšanje podjele znanja. Rješenje daje kritične informacije koje omogućuju brže obnavljanje nakon nestanaka struje i pomaže u postizanju bolje troškovne učinkovitosti u Shikuko infrastrukturi.

Oni mogu isporučiti ono što je potrebno, kad i gdje je potrebno u cijeloj svojoj organizaciji. Calgary Catholic School District (US) koristi IBM platformu za upravljanje sredstvima radi osiguranja usluga održavanja i sigurnosti, kad i gdje je to potrebno, za svojih 45.000 studenata, sve to uz dodavanje škola, a bez dodavanja osoblja.

Oni mogu nadgledati i kontrolirati sredstva radi poboljšanja efikasnosti njihove infrastrukture i upravljanja resursima. Ovo je način na koji će Washington D.C. Metropolitan Area Transit Authority (US) koristiti IBM Softver za upravljanje s više od 12.000 autobusnih i željezničkih stajališta, 106 milja pruga, 1.144 vagona, 1.500 autobusa, 594 eskalatora i 275 elevatora.

Oni mogu optimizirati i ujednačiti IT i poslovne procese i poboljšati performanse. Svjetski osiguravatelj, Swiss Re (PDF, 173 KB), koristi IBM Softver za konsolidaciju 40 procesa u jedan i obuzdavanje prebrzog rasta. Sada se servisne promjene koje su trajale danima mogu obaviti u samo 10 minuta.

Oni mogu zaštititi svoja sredstva i operacije, poboljšati sigurnost, upravljati rizicima i uskladiti se sa zahtjevima. Allied Irish Bank (US) se pomoću IBM Service Management Softvera uspješno nosi sa sigurnosnim prijetnjama, uz smanjenje troškova za zadovoljavanje svih zakonskih i ostalih propisa.

IBM Softver vam može pomoći u ovim stvarima, zato što on radi drukčije od ostalog softvera.

IBM Softver pomaže klijentima u ostvarenju mogućnosti za pretvorbu njihovog poslovanja i u konačnici i šire okoline. Koja je vaša vizija za vašu organizaciju? Vaša grana industrije? Vaš svijet? Dobivanje pravog softvera će postati posebno važno. Zbog sve pametnijeg planeta i softver je postao važan.

How IBM Software Works

Zatvori [x]

Otkrijte kako IBM Softver radi. Pogledajte video.

This page contains also video presentation which requires a newer version of Adobe Flash Player.