EmediateAd

Tee mahdollisesta totta. IBM Smarter Business 2013. 10.10.2013 Finlandia-taloTee mahdollisesta totta

IBM Smarter Business 2013
10.10.2013 Finlandia-talo

Primary tab navigation

Puhujat IBM Smarter Business 2013 -tapahtumassa

Tutustu tarkemmin eri liiketoiminta-alueiden ammattilaisiin, jotka tulevat puhumaan IBM Smarter Business 2013 -tapahtumaan

Keynote-puhuja

 • Karren Brady

  The First Lady of Football, Karren Brady

  Karren Brady on suorapuheinen businesspäättäjä ja mediapersoona, kotimaassaan Isossa-Britanniassa. Hänen innostava menestystarina Birmingham City Football Clubin kaikkien aikojen nuorimpana toimitusjohtajana on vailla vertaa. Brady oli 23-vuotias ottaessaan tehtävän vastaan, eikä nuoren naisen mahdollisuuksiin peribrittiläisessä jalkapallomaailmassa uskonut varmaan kukaan muu kuin Brady itse. Hän kuitenkin teki mahdollisesta totta. Tänä päivänä hän kuuluu Britannian liike-elämän eliittiin ja on West Ham United -jalkapalloseuran hallituksen varapuheenjohtaja. Hän on myös kirjailija, kolumnisti, BBC:n The Apprentice (Diili) -tv-sarjan lordi Alan Sugarin oikea käsi sekä suosittu puhuja, jonka teemoja ovat määrätietoisuus, intohimo ja periksiantamattomuus.

Keynote-puhuja, Business Analytics

 • Juha Teljo

  Juha Teljo, Business Intelligence Solution Executive, IBM Europe

  Juha Teljo toimii Euroopan johtajana IBM:n liiketoiminnan analytiikan yksikössä. Hän on työskennellyt yli 20 vuotta tiedon älykkään hyödyntämisen parissa ja on alansa uranuurtajia Suomessa. Juhan mukaan informaatio on valtava mahdollisuus jota tulee kohdella konkreettisena voimavarana ja pääomana. Informaatio voi usein olla osa yrityksen ydinstrategiaa ja sen ympärille tuleekin uskaltaa rakentaa sen hyödyt maksimoiva infrastruktuuri.   Juhalla on laajaa kokemusta toteutetuista hankkeista meillä ja muualla. Uudenlaisen tiedon mukanaan tuoma potentiaali on valtava ja ulottuu kaikille aloille perusteollisuudesta julkishallintoon. Hyödynnettävää tietoa kerrytetään jatkuvasti niin kuluttajien kuin vaikka erilaisten sensorien toimesta valitettavasti vaan suurin osa siitä jää hyödyntämättä.   Liiketoiminnan analytiikan on nyt siirryttävä operationalisointivaiheeseen. Analytiikka on päästettävä takahuoneesta tukemaan arjen työprosesseja ja ennen kaikkea päätöksentekoa. On tullut aika lunastaa Big Datan mahdollisuuksista annetut lupaukset myös Suomessa.

Moderaattori, puhuja

 • André Noël Chaker

  André Noël Chaker

  Kanadalaisranskalainen juristi tunnetaan mm. kirjailijana, juontajana sekä musiikkona. Kaksikymmentä vuotta Suomessa asunnut Chaker on julkaissut vuonna 2011 kirjan The Finnish Miracle – ihanuuksien ihmemaa, jossa hän kirjoittaa intohimoisesti suomalaisuuden puolesta. Hän on toiminut useissa urheilubisneksen vastuutehtävissä ja opettanut kansainvälistä urheilujuridiikkaa Jyväskylän Yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa. Chaker on todellinen moniottelija, jonka osaaminen ulottuu Suomen politiikkaan, urheiluun, liike-elämään ja jopa musiikkiin.

Lataa tapahtuman esitykset

IBM Smarter Business 2013 -tapahtuman teemat

Business Analytics Social Business Smarter Processes Development & Integration Smarter Commerce Smarter Infrastructure Big Data Mobile Security
Tutustu kaikkiin teemoihin

Lisätietoja

 • Susa Valvio

  Susa Valvio

  Manager of Software Marketing and Communications