Yhteistyötä ajasta ja paikasta riippumatta

 

Kasvata voittoja hyödyntämällä uusia ominaisuuksia, jotka ylittävät työntekijöiden yhteistyöratkaisuille asettamat odotukset.

Mobiililaitteita ja pilvipalveluita hyödynnetään kasvavissa määrin. Vuonna 2011 älypuhelimien myynti ylitti kannettavien ja pöytätietokoneiden myynnin ensimmäistä kertaa. Ihmiset odottavat, että he voivat käyttää yrityksen tietoja laitteillaan ja tehdä työtä ajasta ja paikasta riippumatta. Tämä antaa yrityksille mahdollisuuden parantaa merkittävästi yhteistyön mahdollisuuksia ja innovaatioiden syntyä.

IBM auttaa synnyttämään muutosta tarjoamalla tietoturvallisia sosiaalisen liiketoiminnan ohjelmisto- ja kehitysratkaisuja sekä joukon pilvipalveluita, jotka pitävät yrityksen rattaat pyörimässä työntekijöiden työskennellessä ajasta, paikasta ja mobiililaitteesta riippumatta. Vaihtoehtoina ovat yrityksen oma ohjelmisto tai ohjelmiston ja pilvipalveluiden yhdistelmä. IBM:n sosiaalisen yhteistyön ja reaaliaikaisen yhteydenpidon ratkaisut tukevat laajasti eri mobiililaitteita. IBM SmartCloud for Social Business tuo yrityksen käyttöön tehokkaat ja tietoturvalliset yhteistyöominaisuudet. Ominaisuuksia ovat tiedostonjako, sosiaalinen verkostoituminen, yhteisöt, verkkokokoukset, pikaviestit, sähköposti ja kalenterit. Nopeasti. Vakaalla kuukausihinnalla. Ominaisuudet työntekijöiden ulottuvilla ajasta ja paikasta riippumatta.

Ratkaisun tietoturvaominaisuuksien ja yrityskäytön edellyttämän luotettavuuden ansiosta työntekijät voivatOta nopeasti käyttöön seuraavan sukupolven sosiaalisen liiketoiminnan ratkaisut

Yritykset ovat alkaneet hyödyntää sosiaalista liiketoimintaa tehdäkseen ajankäytöstä tehokkaampaa.

Aiheeseen liittyvä sisältö

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Rahoita projektit hyödyntämällä IBM:n korottomia rahoitusvaihtoehtoja ja -ohjelmia.

Hallitse kassavirtaa ja omaisuuseriä kustannustehokkaasti.