Analytiikka

Ohjaa päätöksentekoa kohti parempia tuloksia ja pienempiä riskejä

Ensisijainen välilehdissä navigointi

Analytiikka on avain läpimurron saavuttamiseen suorituskyvyssä

IBM:n analytiikkaratkaisuilla organisaatiosi voi hyödyntää analytiikkaa lisätäkseen ymmärrystä, oikeisiin asioihin keskittymistä ja saavuttaa parempia liiketoiminnan tuloksia. Voit:

Tutkimukset osoittavat, että mitä enemmän organisaatio hyödyntää analytiikkaa, sitä suuremmat mahdollisuudet sillä on voittaa kilpailijansa. IBM:n termi tälle analytiikan kokonaisvaltaiselle hyödyntämiselle on korkea analytiikan älykkyysosamäärä (Analytics Quotient, AQ). Se on mittari, joka kertoo, miten valmis organisaatiosi on ottamaan analytiikan käyttöön – ja saamaan siitä kaikki edut irti.

Analytiikan voima Analytiikan voima
Katso, miten voit saavuttaa parempia tuloksia nostamalla organisaation älykkyysosamäärää IBM:n liiketoiminnan analytiikan ratkaisuillaToimialasi organisaatioiden älykkyysosamäärä ylös analytiikalla Toimialasi organisaatioiden älykkyysosamäärä ylös analytiikalla
Toimialojen johtavat yritykset hyödyntävät liiketoiminnan analytiikkaa organisaation älykkyysosamäärän nostamisessa, riskien vähentämisessä ja voittojen kasvattamisessa.

Ota yhteyttä IBM:ään, jotta saat lisätietoja analytiikan ratkaisuista ja siitä, miten IBM Global Financing auttaa yritystä rahoittamaan niiden käyttöönoton ja hankinnan.

Me voimme auttaa

Helppoja tapoja saada haluamasi vastaukset.Infinity Insurance säästää miljoonia ennustamalla vakuutuspetoksia.

Infinity. Just Great Car Insurance!

Aiheeseen liittyviä linkkejä