IBM Collaboration Solutions

Lyt med og bliv opdateret på det nyeste inden for IBM Collaboration Solutions

Get social. Do business. Vil du vide mere om Social Business? Følg vores blog for nyheder, tips og tricks om Social Business. Klik på banneret for at lære mere.

Tab navigation

Lyt til webinarer om IBM Collaboration Solutions - når det passer dig!

Gik du glip af et eller flere af vores live webinarer om IBM Collaboration Solutions, har du altid mulighed for at se de optagede præsentationer. IBM Collaboration Solutions webcasts er naturligvis helt gratis, det kræver kun at du registrerer dig med dine kontaktoplysninger.

Tidligere IBM Collaboration Solutions Webinarer

Mig og min iPad

Du skal på konference og har kun din iPad med. Naturligvis er der stadig ting, der skal klares både i relation til din dag på konferencen, men også dit daglige arbejde. Lad os vise dig hvordan du kommer igennem en hel arbejdsdag, kun ved hjælp af din iPad. Du kan nemlig sagtens være mobil og social på én og samme tid.

Dette webinar vil give dig indblik i hvordan du bruger IBM Software og andre applikationer, til at få styr på dine arbejdsopgaver og lette din dagligdag.


Hvilke muligheder har du med Lotus Notes / Domino ?

Vi er alle glade brugere af Lotus Notes og Domino, men er du klar over, hvad du har lov til at bruge med din løsning? Der følger faktisk en række muligheder med, som kan øge din produktivitet og glæde i dagligdagen.

I dette webinar gennemgår vi, hvad der følger med i pakken, som du måske ikke allerede har taget i brug. Derfor benyt chancen for at få det hurtige overblik over dette. Bare for at nævne et eksempel – du har ret til at bruge en del af de sociale muligheder fra IBM Connections, såfremt du har lov til at bruge Lotus Notes 8.5.3.


SUTlite – Sænk dine omkostninger på webkonferencer og telefoni

Udnytter du alle de muligheder som du kan få fra din Notes/Domino løsning? Er du klar over at du nemt kan se om kollegaen er tilgængelig – og hurtigt tage fat i dem og få afklaret et hurtigt spørgsmål via chat? IBM Sametime giver dig denne mulighed – og du kan tage den i brug sammen med din Domino/Notes løsning. Fordelene ved at bruge IBM Sametime, som du allerede har installeret, er enorme.

Men – det stopper ikke her – hvorfor ikke gå videre på rejsen og tage yderligere funktioner i brug? Du har nemlig mulighed for at bruge video og lyd sammen med webbaserede møder. Alt sammen noget som gør dine medarbejdere produktive – samtidig med at du kan spare omkostninger på dyre eksterne virtuelle møder. Hvorfor dog bruge penge på dyr telefoni hvis dine medarbejdere kan samarbejde direkte fra Lotus Notes – også med partnere og/eller kunder. Vi kan hjælpe dig til at tage næste skridt.

I disse tider er der stort fokus på omkostninger – og med god grund. Udnyt din eksisterende løsning optimalt, og gør det nemt for dine medarbejdere at samarbejde på kontoret og på farten – eller fra hjemmearbejdspladsen. Spar penge på dyr telefoni, spar penge på omkostninger til eksterne webkonferencer, samtidig med at produktiviteten i din virksomhed forøges.

Svaret på alt dette hedder SUTlite. På dette webinar vil IBM og partnere tilbyde dig hjælp til hurtigt at komme igang – til en fast pris – på dette vigtige område!


Kom foran dine konkurrenter – Bliv en Social Business

Den nyeste trend inden for IT-verdenen er Social Business, og ligesom i Internettets startfase, er der mange virksomheder som er usikre på hvordan det skal gribes an. I dag er den generelle antagelse at “Social” refererer til fx Twitter og Facebook – noget børn og voksne gør i fritiden og kun for at underholde sig selv med.

“Det kan da ikke bruges i virksomheder!!” – Eller kan det?

Der er innovative virksomheder, som har set det værdiskabende i at bruge “Social” og ikke kun i marketing og PR sammenhænge, men i alle dele af virksomheden. Social Business giver nemlig virksomheden mulighed for at forbedre konkurrenceevnen og optimere mål, som fx omsætning og overskud.

Da Internettet fik sin storhedstid og man var en af de virksomheder der lurepassede, så kunne man, efter at have set fordelene ved Internettet, “springe på vognen” uden de store økonomiske eller tidsmæssige omkostninger. I Social Business er det en anden faktor der er væsentlig og det er ens netværk. Hvis man tænker på sit netværk i dag, så er det noget der tager tid at skabe. First movers indenfor Social Business vil derfor have et forspring idet de vil have tid til at skabe et netværk i deres sociale eco-system af interessenter, som består af fx kunder, leverandører og internt i virksomheden.

Denne vilje og innovative tilgang er kritisk for at kunne drage fordel af Social Business. Derfor vil IBM gerne invitere dig til vores webinar, så at vi kan hjælpe dig med at komme igang med Social Business. Vi vil også fortælle hvordan IBM selv gør i dag og fortælle om hvordan Social Business har hjulpet os.


Få et samlet overblik i din dagligdag – på mobil og på web

I dag er mængden af informationer stadigt stigende – og det er stederne, de kommer fra også. Du kender det sikkert allerede – der kommer mail, der dukker aftaler op, du har forskellige forretningsmæssige løsninger – og så er der lige Facebook, Twitter, LinkedIn, Blogs og alle de andre steder, som er interessante at følge med i. Så ville det ikke være rart at få et overblik – altså ét sted, hvor det hele bliver samlet sammen og serveret til dig ? Hvis du så oven i købet kan slippe for at sidde fast foran en PC, men bare bruge en browser eller din nye julegave-smartphone, gør det bare livet lidt sjovere. Så måske skulle du bruge cirka 30 minutter på at høre om Neo.Dashboard? det kan være løsningen for dig! Dette webinar præsenteres af af IBMs Business Partner, Opus Neo.


IBM Sametime – De mobile udvidelser

Seneste release af IBM Sametime, byder på flere mobile løsninger så at vi kan anvende vores mobil, smartphone eller tablet på lige fod med en browser eller en egentlig klient. Specielt Apple platformen har været et stort ønske, hvor der nu også er kommet flere spændende ting!

At kunne udføre sit arbejde - hvor som helst - hvornår som helst - fra hvad som helst, er jo et større og større ønske fra os alle. Virksomhederne vil også gerne give disse muligheder, fordi det optimale mobile værktøj også er en mulighed for at få både forøget produktivitet og samtidige besparelser.

Når vi så oven i købet hører om "consumerization" - brug din egen device - er det jo både noget, som påvirker IT-systemer, men måske også det kommende julegaveindkøb. Deltag derfor i dette webinar og hør om, hvad vi nu kan på en mobil enhed - enten tablet eller smartphone.


Nyheder i LotusLive

For et par år siden var det naturligt at man selv installerede og drev sin egen samarbejdsplatform. Det er ikke længere et automatisk valg.

Flere og flere virksomheder vælger at få leveret deres samarbejdsplatform fra en cloud - eller skyen, som vi ofte benævner det. En af de store fordele, er at man som virksomhed får automatiske opdateringer - uden at IT afdelingen skal gøre noget selv. En sådan stor opdatering, kommer til Lotuslive primo december. I IBM kalder vi det Lotuslive Train5 - der kommer altså et nyt stort tog forbi, med masser af opdateringer og nye muligheder for bedre samarbejde. Sidste gang (Train 4) blev der indført ca. 100 nyheder og forbedringer.

I dette webinar gennemgår vi de vigtigste nyheder i Train5. Forvent at se masser af nye muligheder inden for filhåndtering, chat, email, mobil brug og andet samarbejde. For virksomhedens administrator af Lotuslive, bliver der også flere muligheder for tilpasninger og sikkerhed. Traditionen tro, kommer der nye Lotuslive elementer til for hvert Train, som tilbyder ekstra samarbejdsmoduler, der integreres i Lotuslive.

Velkommen til samarbejde i skyen.


Kom ikke bagud – Lær hvordan man bliver en Social Business

Den nyeste trend indenfor IT-verdenen er Social Business, og ligesom i Internettets startfase, er der mange virksomheder som er usikre på hvordan det skal gribes an. I dag er den generelle antagelse at "Social" refererer til fx Twitter og Facebook - noget børn og voksne gør i fritiden og kun for at underholde sig selv med.

"Det kan da ikke bruges i virksomheder!!" - Eller kan det?

Der er innovative virksomheder, som har set det værdiskabende i at bruge "Social" og ikke kun i marketing og PR sammenhænge, men i alle dele af virksomheden. Social Business giver nemlig virksomheden mulighed for at forbedre konkurrenceevnen og optimere mål, som fx omsætning og overskud.

Da Internettet fik sin storhedstid og man var en af de virksomheder der lurepassede, så kunne man, efter at have set fordelene ved Internettet, "springe på vognen" uden de store økonomiske eller tidsmæssige omkostninger. I Social Business er det en anden faktor der er væsentlig og det er ens netværk. Hvis man tænker på sit netværk i dag, så er det noget der tager tid at skabe. First movers indenfor Social Business vil derfor have et forspring idet de vil have tid til at skabe et netværk i deres sociale eco-system af interessenter, som består af fx kunder, leverandører og internt i virksomheden.

Denne vilje og innovative tilgang er kritisk for at kunne drage fordel af Social Business. Derfor vil IBM gerne invitere dig til vores webinar, så at vi kan hjælpe dig med at komme igang med Social Business. Vi vil også fortælle hvordan IBM selv gør i dag og fortælle om hvordan Social Business har hjulpet os.


Skab Social Business med Sharepoint

Microsoft SharePoint er et produkt med mange facetter og et produkt som forsøger at favne vidt. En slags schweizerkniv for webbaserede løsninger. Seneste version af SharePoint indeholder f.eks. en række nye tiltag indenfor Social Media og Social Business.

Virksomheder kan bruge Social Business til at transformere hvordan medarbejdere finder og deler viden internt, med kunder og imellem partnere.

SharePoint rummer mange af de samme web 2.0 værktøjer, men er ikke bygget fra grunden til at være en social business platform og er derfor kun i begrænset omfang egnet til at facilitere den social business transformation, som i øjeblikket er en af de stærkeste trends indenfor IT og virksomhedsudvikling.

Ved at kombinere SharePoint med IBM Connections får man en stærk kombination, som ikke alene er stærk på dokument siden, men også har alle de sociale egenskaber, som kan sikre at initiativer indenfor Social Business bliver en succes. Deltag i webinaret og lær hvordan I kan styrke jeres eksisterende samarbejdsløsning, hvad enten den er baseret på IBM teknologi, SharePoint eller måske noget helt tredje.


Få den optimale hjælp til dine IT problemer

Du kender det sikker godt - måske alt for godt. Der er noget med det der "IT" der bare ikke helt spiller som det skal, men hvor er fejlen og hvordan kan jeg få hjælp til at få den rettet? Hvis det nu er et produkt indenfor IBM Collaboration Solutions (Lotus) der driller, så har du her chancen for at få et overblik over hvordan du bedst navigerer rundt i IBMs support funktioner og organisation for at få svaret så hurtigt som muligt. Få hjælp til selvhjælp og hør mere om hvordan du nemmest kan få løst dine problemer.

Hør f.eks. om:

Alt dette vil give dig og din virksomhed bedre forståelse for hvordan IBMs support organisation fungerer og hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi har inviteret Bent Andersen, IBM Client Situation Manager - som vil dele ud af sine erfaringer og sin viden på dette område.


Få hurtigt svar på hverdagens problemer

Det er jo ikke altid du lige har tid til kursus, opslagsværker eller ligende. Måske er din kollega også ved at være træt af alle dine spørgsmål?

Hvad med bare at få svar på netop det spørgsmål du har lige nu? Her er en mulighed for at få hjælp indenfor Lotus produktfamilien, i form af små, korte videoer og forklaringer.

Brug 15 minutter af din tid og deltag på et af vores online webinarer, hvor vi vil fortælle dig om vores danske multimediebibliotek, som netop indeholder denne form for svar.

Multimediebiblioteket stiller over 2000 videoer til rådighed, der viser og fortæller hvordan du gør forskellige ting - som eksempelvis hvordan du inviterer flere deltagere ind i en chat eller hvordan du melder dig ind i et community.

Multimediebiblioteket dækker følgende produkter: Lotus Notes, Sametime, Quickr, Symphony og Connections.

Sådan får du hjælp

Få svar på dine spørgsmål - nemt og hurtigt.