IBM BusinessConnect 2014

8. oktober 2014 i Bella Center

Vækst i forretningen med Smarter Business

IBM BusinessConnect: Få fast greb om forandringerne


Uanset hvilken rolle du har, så har du givetvis mærket, hvordan teknologi er med til at omforme vores arbejdsliv og vores virksomheder. Salg, HR, administration og supply chain er lige som andre kerneområder i virksomheden under hastig forandring – og motoren bag transformationen er digital. Vi skal alle sammen gøre tingene lidt hurtigere, lidt mere innovativt og smartere end i går – og endnu bedre i morgen!

I IBM mærker vi forandringerne – og vi agerer på dem, såvel internt som i vores dialog med kunder og partnere. Vi forstår social business, fordi det allerede er en del af vores måde at drive forretning på. Cloud og mobile er rygraden i vores forretningsdrift, og vi bruger big data som kompas, når vi navigerer mod nye vækstmuligheder.

Jan Simonsen

På BusinessConnect viser vi dig, hvordan vi i IBM forholder os til en digital verdensorden, der griber ind i alle industrier og forretningsområder. Vores kunder deler de løsninger, vi sammen har udarbejdet, og giver dig inspiration og rådgivning, som du kan gå hjem og bruge i arbejdet med din virksomheds udfordringer.

Det bliver en dag, hvor vi sætter fokus på dig, din rolle og dine udfordringer – og hvor vi skaber den røde tråd fra de nyeste trends til de kendte løsninger: Det er BusinessConnect, og jeg glæder mig til at byde dig og dine kolleger velkommen til en spændende dag i Bella Center d. 8. oktober.

Jan Simonsen, Direktør, IBM Software Group Danmark
”Jeg kan se, at Social Business og Big Data kommer til helt fundamentalt at ændre den måde, vi arbejder professionelt med HR. Det gælder ikke mindst rekrutteringsprocesser, som i dag ofte starter på sociale medier. Men også ledelse påvirkes af både de sociale medier samt nye måder at arbejde på. Adgangen til data giver et helt nyt grundlag for, hvordan vi som ledere og HR-ansvarlige kan tage beslutninger i fremtiden.”

Anne Bornfeld
CHRO
IBM Danmark

“Analytics er den vigtigste IT-mæssige værdiskaber i min hverdag: Når pipelinen skal analyseres og salgsarbejdet tilrettelægges på kontoret eller på farten. I dag giver mobile løsninger vores salgsteams adgang til al relevant information på det rette tidspunkt, så ineffektivitet modarbejdes og vi konstant styrker vores evne til at agere på alle muligheder.”

Jesper N Fogt
COO
IBM Danmark

”I en stadig mere kompleks og global verden er adgang til korrekt og detaljeret information på rette tid kritisk vigtigt for en CFO. Med data i forskellige formater, som kommer fra et væld af forskellige kilder, er business analytics værktøjet, som sikrer at data struktureres og analyseres. Dermed får vi det optimale beslutningsgrundlag frem.”

Leif Breum
CFO
IBM Danmark

Via data kan vi lære at forstå vores kunders adfærd bedre og jeg brænder for at udforske de mange nye muligheder, det giver mig som marketingansvarlig for at kommunikere et relevant og appellerende budskab på rette tid og sted. Jeg er sikker på, at i fremtiden bliver den indsigt og evnen til at bruge den rigtigt et afgørende element i enhver marketingsindsats.

Karsten Stokking
Marketing Chef
IBM Danmark


Læs mere:
Ønsker du at lære mere om de gennemgående temaer for dagen? Klik på et af de seks områder:
Fremtidens konkurrenceparameter bliver at kunne forudse kundernes behov og aflæse trends i markedet, så man kan agere først og med afsæt i den bedst mulige viden. Vi har kun set konturerne af den enorme forandring, som Big data og Analytics vil skabe i vores måde at drive forretning på. Med indsigt og handlingsanvisende informationer fra data, der stammer fra et væld af kilder, både internt og eksternt, bliver viden til beslutninger, der driver virksomheden eller organisationen fremad.Alle taler om Cloud, men ikke alle skyer er ens – ligesom ikke alle har samme behov, når det gælder Cloudløsninger. Vil du opnå hurtighed i driften og udrulning af applikationer, skal Cloud skabe en bedre økonomi ved at gøre det muligt at skalere størrelsen på dine løsninger, eller er et helt tredje behov det vigtigste? Har du styr på udviklingen inden for private og hybrid clouds? Gå både i højden og i dybden på Cloud-sporet.Den digitale virkelighed slår for alvor igennem i detailhandel såvel som i transaktioner mellem virksomheder. Hvordan navigerer man mest optimalt i krydsfeltet mellem online- og offlinehandel og sikrer, at kunder føler sig genkendt og serviceret begge steder? Hvordan udnyttes de nye muligheder inden for targeting via big data og hvordan sikres en stærk brandoplevelse uanset, hvor kunderne vælger at møde din virksomhed? Bliv meget klogere på dagens Commerce-spor, hvor vi fylder din digitale indkøbskurv med den nyeste viden på området.

Størstedelen af ny software skrives til mobile platforme og mange af os bevæger os med hastige skridt mod at have en reel ’mobile enterprise’. Men hvad betyder det for arbejdsgange og processer – og hvad med sikkerheden? Kan organisationen opretholde compliance og datasikkerhed, når medarbejderne bruger et mix af virksomhedens og egne devices efter lyst og behov? I dette spor sætter vi fokus på muligheder og udfordringer i en hverdag, som er ”on the go”.I et gennemdigitaliseret samfund og en økonomi, der kører på bits og bytes, har trusselsbilledet ændret sig markant i forhold til for blot få år siden. Offentlige organisationer såvel som private virksomheder må tage nye forholdsregler og udnytte digitale værktøjer, som kan matche de mere og mere sofistikerede forsøg på at udnytte huller i vores digitale sikkerhedspanser. Vi sætter sikkerhed og de seneste trends og muligheder på dagsordenen i denne session.Social business handler ikke blot om valg af platforme. Det er en ny måde at tænke på, som handler om at sætte mennesker i centrum for din forretning eller organisation og lade samspillet mellem individer være styrende for transaktioner. Hvad enten din rolle er i HR, salg eller markedsføring eller du står for at sikre samspillet mellem borgere og offentlige repræsentanter for en statslig eller kommunal enhed, har social en rolle. Bliv inspireret og se de nyeste cases, der viser hvordan social transformerer forretning og service internt i virksomheden og i samspillet med kunderne.


Har du spørgsmål? Kontakt


Sådan sprængte vi rammerne for det muliges kunst i 2013

Følg os på:

Nedtælling til IBM BusinessConnect 2014